Badkamer

Uw badkamer, een plek voor hygiëne maar tegelijkertijd ook voor rust. Zo kunt u wanneer u thuis komt uit werk ’s avonds lekker ontspannen in uw eigen wellness badkamer. Terwijl u in de ochtend haast heeft om op tijd op uw werk te komen. Uw badkamer is één van de belangrijkste kamers in uw woning.

Kosten badkamerrenovatie

U kunt kiezen uw badkamer volledig te renoveren, of om uw badkamer voordelig te renoveren. Vanzelfsprekend gaan de prijzen omhoog wanneer u uw badkamer volledig laat renoveren. Het is maar net wat u wilt en er voor over hebt.

Voordelig renoveren

Uw badkamer voordelig laten renoveren, wat houdt dit in? U vervangt bijvoorbeeld alleen uw sanitair. Op deze manier heeft verkrijgt uw badkamer direct een nieuw en fris uiterlijk, terwijl u misschien maar de helft heeft laten renoveren! Voordelig renoveren, is het renoveren van slechts een deel van uw badkamer.

Volledige renovatie

Als u gaat voor de volledige renovatie bent u verzekerd van een nieuwe badkamer. Vanzelf sprekend gaat u wel hoger in de prijzen vallen. Om er achter te komen wat precies de mogelijkheden zijn en de daar bij behorende prijzen neemt u contact op met één van onze vakmannen die uw badkamer maar al te graag renoveert!

Renovatietips

Een badkamer renovatie is niet niks, toch proberen wij het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Onderstaand hebben wij een aantal tips die u hierbij helpen:

  • Controleer of alle leidingen intact zijn
  • Verzorg een goede ventilatie
  • Kies voor een verlaagd plafond met verlichting
  • Verander uw indeling voor praktisch gebruik
  • Ga voor sanitair met een langere levensduur

Uw droombadkamer realiseren

Renovatie Nu heeft veel ervaring en weet alles op het gebied van badkamers. Zo weten wij dat iedereen een eigen beeld heeft van een droombadkamer, wij doen tijdens een renovatie ons uiterste best om al uw wensen te verwezenlijken. Vraag vandaag nog een gratis, en geheel vrijblijvende, offerte aan via onze website en ontdek de mogelijkheden!