Vind het beste renovatiebedrijf in Badhoevedorp

Kom gemakkelijk en snel in contact met renovatiebedrijven uit Badhoevedorp en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten.

Wat is je klus?

Gratis & Vrijblijvend

Renovatiebedrijven Badhoevedorp

Top 15 renovatiebedrijven in Badhoevedorp

Compleet overzicht van alle renovatiebedrijven in Badhoevedorp en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Badhoevedorp zijn 15 renovatiebedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle renovatiebedrijven bij jou in de buurt. Ieder renovatiebedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd door Renovatie-Nu.nl.

Renovatiebedrijf Badhoevedorp inschakelen?

Via ons vind je altijd een geschikt renovatiebedrijf voor jouw project. Schakel een vakman in voor totaalrenovatie, aanbouw, of gevelrenovatie, badkamerrenovatie, keukenrenovatie, het vervangen van tegels, vloerrenovatie, kozijnen, dakkapellen, metselwerken, traprenovatie of vochtbestrijding.

Badhoevedorp is een plaats in de provincie Noord-Holland en telt 12210 inwoners, bestaande uit 6068 mannen en 6142 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 40 jaar. In totaal heeft Badhoevedorp 5550 huishoudens. Per 1110 huishoudens is er 1 renovatiebedrijf beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor jouw project? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk meerdere renovatiebedrijven uit ons overzicht. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties van bedrijven aansluitend bij jouw renovatieproject!

Handige artikelen:

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van de top 15 renovatiebedrijven in Badhoevedorp en omgeving

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!


renovatie Badhoevedorp

Renovatiebedrijf Badhoevedorp: vind snel en eenvoudig een vakman!

Huis renoveren? Schakel een renovatiebedrijf uit Badhoevedorp in! Het bedrijf voert alle werkzaamheden snel en vakkundig uit, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit. Op zoek naar renovatiebedrijven bij jou in de buurt?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Na de aanvraag ontvang je zo snel mogelijk prijsopgaven van bedrijven in jouw regio. Vergelijk de prijzen en kies zelf voor het renovatiebedrijf met het beste aanbod.

Op deze pagina lees je welke werkzaamheden renovatiebedrijven uitvoeren en wat het voordeel van een renovatie is. Ook krijg je een duidelijk beeld wat een huis renoveren gaat kosten.

Wat is renoveren?

Renoveren houdt in dat woningen aangepast of vernieuwd worden. Door te renoveren vervang of vernieuw je onderdelen. Bijvoorbeeld verouderd sanitair, beschadigde gevelbekleding of kapotte dakbedekking. Ook schilderen en behangen behoren tot renovatiewerken. Door een renovatiebedrijf in te schakelen voor kleine renovatiewerken of een totaalrenovatie, ben je verzekerd van hoge kwaliteit en deskundige hulp. Het renoveren gaat daarnaast een stuk sneller door de vakkennis en ervaring van de specialisten.

Waarom een renovatiebedrijf inschakelen?

Wil jij je woning renoveren? Dan is het slim om direct een ervaren renovatiebedrijf in te schakelen. Met de hulp van vakmannen is de renovatie van je huis een stuk sneller afgerond en weet je zeker dat je profiteert van het beste resultaat!

Dit zijn de grootste voordelen van het inschakelen van een renovatiebedrijf in Badhoevedorp:

 • De renovatie is zo snel mogelijk afgerond.
 • Je bent verzekerd van het mooiste resultaat.
 • Met de hulp van een vakman krijg je vaak garantie op het geleverde werk.

renovatie huis kosten

Wat kost een huis renoveren?

Benieuwd naar de kosten van een renovatiebedrijf uit Badhoevedorp? Voor de renovatie van een kleine woning betaal je gemiddeld €400,- tot €500,- per m³. Hierbij gaat het om een woning van maximaal 100 m².

Heb je een huis van ongeveer 150 m²? Voor het renoveren van je huis liggen de kosten rond de €350,- tot €400,- per m³. Bij een groot huis liggen de renovatiekosten gemiddeld rond de €300,- tot €350,- per m³. Hoe groter je woning, des te lager de prijs per m³. Houd er wel rekening mee dat de prijzen enorm afhankelijk zijn van de werkzaamheden die je laat uitvoeren. De kosten hieronder gaan over een totaalrenovatie. Kies je ervoor om één of een aantal onderdelen in je woning te renoveren, dan vallen de kosten lager uit.

Volledige renovatie huis: kosten

Complete huis renovatie Kosten per m³
Klein huis (100 m²) €400,- tot €500,-
Gemiddeld huis (150 m²) €350,- tot €400,-
Groot huis (200 m²) €300,- tot €350,-

*Let op: dit zijn richtprijzen. Exacte kosten weten? Vraag gratis offertes aan!


De precieze werkzaamheden die je laat uitvoeren hebben een grote invloed op de kosten van je renovatie. Het bouwen van een aanbouw kost gemiddeld €18.000,- tot €24.000,- en het plaatsen van een dakkapel kost ongeveer €3.500,- tot €4.500,-. In de tabel lees je wat renoveren per onderdeel ongeveer kost.

Renovatiekosten: per onderdeel

Onderdeel Gemiddelde kosten*
Aanbouw €18.000,- tot €24.000,-
Dakkapel €3.500,- tot €4.500,-
Badkamer €3.500,- tot €20.000,-
Toilet €1500,- tot €3500,-
Keuken €1.500,- tot €6.000,-
Verlichting €100,- tot €2.000,-
Deuren €50,- tot €250,-
Gevel €50,- tot €250,-
Trap €50,- tot €250,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van renovatiebedrijven Badhoevedorp. Vraag gratis offertes aan en bespaar op de kosten!


Besparen op de kosten van je renovatie in Badhoevedorp?

Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot wel 40% op de totaalprijs!

Gratis offertes vergelijken


renovatiebedrijf Badhoevedorp

Wanneer huis renoveren?

Ben je niet helemaal tevreden over je woning? Dat is één van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een renovatie van je woning. Want met renovatiewerken pas je je woonhuis aan zoals jij dat graag wilt. Zelfs met kleine renovatiewerkzaamheden krijg je je droomhuis. Renoveren is ook zeer geschikt voor verouderde woningen. Pas dan bijvoorbeeld een totaalrenovatie toe, waarbij het gehele woonhuis wordt opgeknapt.

Algemene renovatiewerken

Wanneer we spreken van ‘algemene renovatiewerken’, dan gaat het vooral over werkzaamheden die regelmatig voorkomen. Denk hierbij aan timmerwerk, sloopwerkzaamheden of het optrekken van een nieuwe tussenwand.

Natuurlijk zijn er ook grotere werken die onder ‘algemene renovatiewerken’ vallen, zoals het bouwen van een aan- of uitbouw en de realisatie van dakkapellen. Renovatiebedrijven in Badhoevedorp bieden verschillende werkzaamheden aan om jouw woning te vergroten of te verbeteren. Ook het isoleren van daken, vloeren of muren is een optie!

Kleine renovatiewerken

Kleine renovatiewerken zijn vaak al in één dag uitgevoerd en geven je woning toch een compleet andere uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan eenvoudig schilderwerk of tegelwerk. Ook het vernieuwen van de dakbedekking en het herstellen van voegwerken behoren tot de kleine renovatiewerken.

Door meerdere kleine renovatiewerken in huis uit te voeren voorkom je een grote verbouwing en zorg je er toch voor dat je woning er helemaal netjes en verzorgd uitziet! Je kunt zelfs de uitstraling van je huis helemaal veranderen.

Totaalrenovatie

Een totaalrenovatie van je huis houdt in dat je alle nodige werkzaamheden in één keer uitvoert: de gevel, het dak, de isolatie en andere kleine renovatiewerken. Een totaalrenovatie is een flinke verbouwing die aardig wat tijd in beslag neemt. Meestal wordt een totaalrenovatie uitgevoerd nadat het huis gekocht is.

Een voordeel van een totale renovatie van het huis, is dat renovatiebedrijven vaak een totaalprijs vragen. Dit is vaak goedkoper dan meerdere klussen over een langere periode uitbesteden.

Besparen op de kosten? Vul het offerteformulier in voor gratis offertes!

renovatiewerken

Renovatie Badhoevedorp: welke renovatiewerken?

Is het tijd voor een renovatie in Badhoevedorp? Renovatiebedrijven zijn in te schakelen voor heel veel verschillende renovaties.

Schakel een renovatiebedrijf in voor een:

 • Badkamerrenovatie: dit bestaat vaak uit het vernieuwen van het sanitair en het plaatsen van nieuwe tegels. Je kunt ook de indeling veranderen zodat er meer ruimte ontstaat.
 • Keukenrenovatie: met het vernieuwen van de keukenapparatuur, keukenkastjes of keukenfrontjes krijgt jouw keuken een compleet andere uitstraling en verhoogt het gebruikersgemak.
 • Gevelrenovatie: een gevelrenovatie bestaat uit het vernieuwen en vervangen van voegwerken, kapotte gevelstenen en het aanbrengen van gevelbekleding. Je bepaalt zelf welke werken je laat uitvoeren.
 • Traprenovatie: dit bestaat uit het schuren en schilderen of opnieuw bekleden van de traptreden. Dit vergroot de veiligheid.
 • Kozijnen renoveren: het renoveren van kozijnen verbetert de uitstraling en de isolatie van de raamkozijnen.
 • Aanbouw: met een aanbouw vergroot je het woonoppervlak van je woning. Hiermee stijgt het woongenot en verhoog je ook de woningwaarde.
 • Dakkapel plaatsen: een dakkapel plaatsen kan al in 1 dag. Zo heb je direct extra ruimte en licht in de slaapkamer.
 • Vloerrenovatie: denk hierbij aan het vervangen van je vloerbedekking of het schuren en schilderen van authentieke houten vloeren.

Verschil tussen renovatie en verbouwing

De termen renovatie en verbouwing worden vaak door elkaar gebruikt, maar een renovatiebedrijf hanteert deze termen voor verschillende werkzaamheden. Een renovatie houdt in dat je je woonhuis aanpast door bestaande onderdelen te vervangen of op te knappen. Bij verbouwen gaat het meestal om een uitbreiding of aanpassingen in de woningconstructie. Bijvoorbeeld door een muur open te breken of door aan te bouwen.

Bij een restauratie gebruiken renovatiebedrijven alleen traditionele technieken en materialen. Hiermee wordt de oorspronkelijke uitstraling herstelt en niet vernieuwd. Restaureren wordt vooral gedaan bij monumentale panden.

inschakelen renovatiebedrijf Badhoevedorp

Waarop letten bij inschakelen renovatiebedrijven Badhoevedorp

Hoe kies je nu een goed renovatiebedrijf? Allereerst raden we je aan te kijken naar de specialisaties: kies voor renovatiebedrijven die ervaren zijn in de werkzaamheden die jij uit wilt laten voeren! Het is bovendien slim om te kiezen voor een renovatiebedrijf bij jou in de buurt. Deze renovatiebedrijven rekenen minder of zelfs geen voorrijkosten en hebben bovendien een reputatie hoog te houden. Wil je weten waar je nog meer op moet letten? Op Consumentenbond.nl vind je handige tips om een renovatiebedrijf te kiezen.

Op zoek naar renovatiebedrijven bij jou in de buurt? Controleer dan ook of renovatiebedrijven beschikken over één of meerdere keurmerken. Keurmerken geven namelijk aan dat de vakmannen of de producten voldoen aan strenge veiligheidseisen.

Dit zijn een aantal belangrijke keurmerken voor renovatiebedrijven:

 • Bouwgarant-keurmerk: dit is het grootste bouwkeurmerk in Nederland. De vakmannen worden elke drie jaar getoetst op hun vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Meer hierover lees je op skgikob.nl.
 • KOMO: het komo-keurmerk geeft aan dat de producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Dit wordt getoetst door onafhankelijke deskundigen. Meer hierover lees je op komo.nl.

Gratis - Vrijblijvend

Renovatie woning: 4 tips om te besparen

Wanneer je een woningrenovatie laat uitvoeren, wil je natuurlijk niet te veel betalen. Lees daarom deze bespaartips door! Eén van de tips die wij geven is het zelf uitvoeren van kleine renovatiewerken. Schakel bijvoorbeeld een vakman in voor het stukadoren en egaal maken van een wand, maar schilder de binnenmuur daarna zelf.

De beste bespaartips:

 • Doe een aantal kleine renovatiewerken zelf.
 • Zorg zelf voor het afvoeren van het bouwafval.
 • Bespaar op de voorrijkosten met een renovatiebedrijf in de buurt.
 • Vergelijk offertes en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs.

Woningrenovatie Badhoevedorp: recht op subsidie?

Benieuwd of je recht hebt op een subsidie voor een woningrenovatie of groot onderhoud? Bekijk dan de website van Eigenhuis. Hier vind je meer informatie over subsidieregelingen en aantrekkelijke leningen. Ga je het renoveren combineren met het aanbrengen van woningisolatie? Dat is een verstandige keuze! Niet alleen bespaar je op de energiekosten, er zijn ook diverse subsidies hiervoor. Via energiesubsidiewijzer.nl krijg je een handige lijst van beschikbare regelingen voor een woningrenovatie.

Heb je een rijksmonument?

Dan heb je mogelijk recht op een subsidie speciaal voor een woningrenovatie van monumenten! Ga naar monumenten.nl voor meer informatie en bekijk of je gebruikt kunt maken van een subsidieregeling.

Op deze pagina lees je meer over een eventuele bouwvergunning.

Hoe hoog is de btw?

Op veel renovatiewerken of groot onderhoud betaal je het lage btw-tarief van 9% over de arbeidskosten. Dit geldt onder andere over de arbeidskosten voor schilderen, behangen, isoleren en stukadoren. Voor de materiaalkosten geldt het normale tarief van 21%.

Ga naar belastingdienst.nl voor meer informatie over de btw-tarieven.

huis renoveren Badhoevedorp

Huis renoveren? Gratis offertes vergelijken!

Renovatie aan je huis uitvoeren? Een renovatie aan je woning is een goede manier om je wooncomfort en -genot te vergroten én de woningwaarde te verhogen. Schakel een renovatiebedrijf in bij jou uit de buurt.

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Vergelijk de prijzen van verschillende renovatiebedrijven en kies daarna voor de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kosten! En je hoeft je geen zorgen te maken, want de offerteaanvraag is gratis en helemaal vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast!

Gratis offertes vergelijken