Renovatie Groningen

Bent u op zoek naar een renovatiebedrijf uit Groningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van woningrenovatie. Zowel binnenshuis (badkamer-, keuken-, en traprenovatie) als buitenshuis (dakrenovatie en gevelrenovatie) renoveren, behoort tot onze werkzaamheden. Dankzij jarenlange ervaring klaren wij elke klus voor u. Voordat u aan de slag gaat, raden wij aan dat u zich goed voorbereidt en diverse vakmensen uit Groningen vergelijkt. Vul zo specifiek mogelijk het contactformulier in en ontvang vrijblijvend offertes van diverse bedrijven uit Groningen. Kies op uw gemak het beste aanbod. Zo bespaart u tot wel 40%!

Renovatie Groningen

Contactformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


captchaKluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Uw renovatie in goede handen

Bij Renovatie Nu Groningen is uw woningrenovatie in goede handen. Bij ons bent u verzekerd van contact met uitsluitend erkende bedrijven met jarenlange ervaring. Om zeker te zijn van kwaliteitsbedrijven, zijn alle aangesloten ondernemingen verplicht het bekende Kluskeurmerk te bezitten. Dit Kluskeurmerk houdt in dat ieder renovatiebedrijf regelmatig wordt gecontroleerd op kwaliteit van geleverd werk en de bedrijfsvoering. Is er ondanks alles toch een geschil ontstaan? Dan kan dit geschil worden voorgelegd aan een onafhankelijke commissie die hier een uitspraak over doet. Kwaliteit verzekerd.

Gegarandeerd vakwerk

Renoveren van uw woning levert vele voordelen op. De belangrijkste voordelen zijn het verbeteren van uw woongenot en de waardestijging van het huis. Vakwerk is dan natuurlijk wel noodzakelijk. Renovatie Nu staat voor vakwerk tegen een scherpe prijs. Een vakkundige renovatie garanderen we door het gebruik van het Kluskeurmerk. De scherpe prijs kiest u zelf door middel van het vergelijken van diverse aanbiedingen. Een win-win situatie!

Dak- en gevelrenovatie

In de meeste gevallen renoveren we het dak en de gevel. Door ouderdom en onderhoudsachterstand kan er schade ontstaan aan het dak. Dit uit zich vaak door middel van daklekkage en tochtgaten in het dak. Dakrenovatie is dan een uitkomst. Door middel van dakrenovatie wordt het dak volledig vernieuwd of zelfs vervangen. Naast het dak is de gevel van groot belang. Dit is het aanzicht van de woning. Jarenlang wind en regen veroorzaakt erosie van de voegen en de stenen. Hierdoor kan er ook lekkage ontstaan. Door gevelrenovatie wordt de gehele gevel aangepakt. Alle voegen worden opnieuw gezet en de stenen worden behandeld met een speciale coating. Zo zorgt gevelrenovatie voor een nieuw aangezicht.

Verbeter de isolatie van uw pand

Een ander onderdeel van woningrenovatie is het opnieuw isoleren of het verbeteren van de isolatie van uw pand. Hierbij kunt u denken aan spouwmuurisolatie of dakisolatie. Veel mensen weten echter niet dat bijvoorbeeld rotte kozijnen ook een bron zijn van warmteverlies. Vervang uw kozijnen dan ook op tijd. Laat daarnaast isolatieglas plaatsen. Zo bespaart u veel geld op energie.

Vrijblijvende prijsopgaven aanvragen

Besloten dat u gaat renoveren en wilt u vrijblijvend verschillende offertes van renovatiebedrijven uit de omgeving van Groningen vergelijken? Vul het contactformulier dan zo volledig mogelijk in. Hoe meer informatie wij hebben, hoe specifieker de offerte opgesteld kan worden. Heeft u diverse offertes voor woningrenovatie ontvangen, maar zit de beste deal er niet tussen? Geen probleem. Deze dienst is geheel gratis en vrijblijvend. Het verplicht u tot niets! Waar wacht u nog op? Vraag direct een offerte aan. Wij staat voor u klaar.

Liever telefonisch contact? Plaats dan een terugbelverzoek. U hoort spoedig van ons!

Terugbelverzoek Renovatie Nu

Woningrenovatie

Woningrenovatie Groningen

Isolatie

Isolatie

Dakrenovatie

Dakrenovatie

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Kozijnen

 Renovatiebedrijf Groningen

Traprenovatie

Traprenovatie
Offerte aanvragen

Een scherpe prijs voor kwalitatief goed werk. Daar staan wij voor!

Via Renovatie Nu vindt u altijd een erkend renovatiebedrijf bij u in de buurt!

Offerte aanvragen