337 renovatiebedrijven in Groningen

Een overzicht van alle renovatiebedrijven in Groningen

Gratis offertes aanvragen Vergelijk offertes en bespaar!

Van plan om je woning te renoveren Groningen? Via de Renovatie Nu bedrijvengids vind je alle renovatiebedrijven uit de provincie Groningen. Iedere renovatiespecialist in deze gids is gecontroleerd op inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Maak gebruik van het onderstaande zoekvenster om te zoeken op plaatsnaam of een specifiek bedrijf.

Informatie over Groningen

De provincie Groningen telt 23 gemeenten. De hoofdstad is Groningen-Stad en de totale oppervlakte is 2.960,03 km². In totaal heeft Groningen 582649 inwoners, verdeeld over 287246 mannen en 295403 vrouwen.

Indien je van plan bent op je woning te renoveren dan kan je op zoek zijn naar een specialist voor totaalrenovatie. Het is eveneens mogelijk om een vakman in te schakelen voor de renovatie van je gevel, trap, kozijnen, muren, tegels, of badkamer. Via ons vind je altijd een geschikt renovatiebedrijf voor jouw opdracht. Ben je benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Maak gebruik van de gratis offerte service en vergelijk bedrijven uit deze bedrijvengids. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende offertes van bedrijven bij jou uit de buurt.

In welke plaats in Groningen zoek je een renovatiebedrijf?

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!