745 renovatiebedrijven in Limburg

Een overzicht van alle renovatiebedrijven in Limburg

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Van plan om je woning te renoveren Limburg? Via de Renovatie Nu bedrijvengids vind je alle renovatiebedrijven uit de provincie Limburg. Iedere renovatiespecialist in deze gids is gecontroleerd op inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Maak gebruik van het onderstaande zoekvenster om te zoeken op plaatsnaam of een specifiek bedrijf.

Informatie over Limburg

De provincie Limburg telt 33 gemeenten. De hoofdstad is Maastricht en de totale oppervlakte is 2.209,22 km². In totaal heeft Limburg 1115805 inwoners, verdeeld over 550092 mannen en 565713 vrouwen.

Indien je van plan bent op je woning te renoveren dan kan je op zoek zijn naar een specialist voor totaalrenovatie. Het is eveneens mogelijk om een vakman in te schakelen voor de renovatie van je gevel, trap, kozijnen, muren, tegels, of badkamer. Via ons vind je altijd een geschikt renovatiebedrijf voor jouw opdracht. Ben je benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk bedrijven uit deze bedrijvengids. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende offertes van bedrijven bij jou uit de buurt.

In welke plaats in Limburg zoek je een renovatiebedrijf?

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!