427 renovatiebedrijven in Drenthe

Een overzicht van alle renovatiebedrijven in Drenthe

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Van plan om je woning te renoveren in de provincie Drenthe? Via de Renovatie-Nu.nl bedrijvengids vind je alle renovatiebedrijven uit de provincie Drenthe. Iedere renovatiespecialist in deze gids is handmatig geselecteerd door ons. Maak gebruik van het onderstaande zoekvenster om te zoeken op plaatsnaam of een specifiek bedrijf.

Informatie over de provincie Drenthe

De provincie Drenthe telt 12 gemeenten. De hoofdstad is Assen en de totale oppervlakte is 2.680,37 km². In totaal heeft de provincie Drenthe 491867 inwoners, verdeeld over 240031 mannen en 251836 vrouwen.

Indien je van plan bent op je woning te renoveren dan kan je op zoek zijn naar een specialist voor totaalrenovatie. Het is eveneens mogelijk om een vakman in te schakelen voor de renovatie van je gevel, trap, kozijnen, muren, tegels, of badkamer. Via ons vind je altijd een geschikt renovatiebedrijf voor jouw opdracht. Ben je benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk bedrijven uit deze bedrijvengids. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende offertes van bedrijven bij jou uit de buurt.

Handige artikelen:

In welke plaats in Drenthe zoek je een renovatiebedrijf?

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!