115 renovatiebedrijven in Utrecht-Stad

Een overzicht van alle renovatiebedrijven in Utrecht-Stad

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Utrecht-Stad zijn 115 renovatiebedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle renovatiebedrijven bij jou in de buurt. Ieder renovatiebedrijf in deze gids is gecontroleerd op inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Renovatiebedrijf Utrecht-Stad inschakelen?

Via ons vind je altijd een geschikt renovatiebedrijf voor jouw project. Schakel een vakman in voor totaalrenovatie, aanbouw, of gevelrenovatie, badkamerrenovatie, keukenrenovatie, het vervangen van tegels, vloerrenovatie, kozijnen, dakkapellen, metselwerken, traprenovatie of vochtbestrijding.

Utrecht-Stad is een plaats in de provincie Utrecht en telt 344384 inwoners, bestaande uit 166687 mannen en 177697 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 35 jaar. In totaal heeft Utrecht-Stad 176114 huishoudens. Per 1531 huishoudens is er 1 renovatiebedrijf beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor jouw project? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk meerdere renovatiebedrijven uit ons overzicht. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties van bedrijven aansluitend bij jouw renovatieproject!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!

renovatie Utrecht-Stad

Renovatie Utrecht-Stad

Met een renovatie pas je je woning in Utrecht-Stad helemaal naar je eigen wensen en eisen. Helemaal zat van je badkamer? Met een badkamerrenovatie ziet je badkamerruimte er weer als nieuw uit. Je hebt verschillende mogelijkheden voor het renoveren. Bijvoorbeeld een totaalrenovatie, keukenrenovatie of een woningrestauratie.

Op deze pagina lees je meer over de renovatiewerken en de gemiddelde kosten. Schakel een renovatiebedrijf in voor de beste kwaliteit. Bespaar tot 40% op de kostprijs door offertes te vergelijken. Vul vandaag nog het offerteformulier in en ontvang scherp geprijsde offertes. Het vergelijken is geheel gratis en kosteloos!

Start de gratis offerteaanvraag!

Renoveren, wat is dat?

Door je woonhuis te renoveren of vernieuwen verander je onderdelen van je woning. Pak bijvoorbeeld je verouderde keukenblok aan door het aanrechtblad te vervangen of door de keukenkastjes van nieuw folie te voorzien. Of plaats nieuw sanitair of schakel een renovatiebedrijf in voor het schilderen van de wanden of het plafond. Een totaalrenovatie is uiteraard ook een optie. Deze vorm van woningrenovatie zorgt ervoor dat je gehele woning opgeknapt wordt.

Wanneer huis renoveren?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je graag je huis wilt laten verbouwen. Bijvoorbeeld omdat je niet meer tevreden bent met je keukenruimte of badkamer, of omdat het te veel verouderd is. Hierbij gaat het niet altijd om een grote verbouwing, want ook met kleine renovatiewerken verander je veel. Zo krijg jij ook je droomwoning!

Lees hier meer over een woningrenovatie.

Verschil renovatie en verbouwing

Een renovatie en een verbouwing lijken veel op elkaar, maar er zijn toch kleine verschillen. Bij een verbouw gaat het om het uitbreken, uitbreiden of het bouwen van een aanbouw. Een woning zal na een verbouwing waarschijnlijk meer vierkante meters tellen. Met een renovatie pas je je woonhuis juist aan naar je eigen wensen, bijvoorbeeld om je huis duurzamer te maken of door onderdelen te vernieuwen. Een renovatie en verbouwing gaan vaak hand in hand.

totaalrenovatie Utrecht-Stad

Wat is een totaalrenovatie?

Met kleine renovatiewerken verander je al veel, maar met een totaalrenovatie wordt de gehele woning opgeknapt. Het renovatiebedrijf renoveert je gehele huis van boven naar onder. De prijzen voor deze vorm van woningrenovatie zijn daarom ook een stuk hoger. Voor kleine huizen kost een totaalrenovatie gemiddeld €400,- tot €500,- per kubieke meter. Laat je van tevoren adviseren over de mogelijkheden door een ervaren renovatiebedrijf.

PRIJSTABEL: wat kost een totaalrenovatie?

Complete huis renovatieKosten per m³
Klein huis (100 m²)€400,- tot €500,-
Gemiddeld huis (150 m²)€350,- tot €400,-
Groot huis (200 m²)€300,- tot €350,-

*Let op: het zijn gemiddelde kosten per m³. Voor exacte prijzen vraag je gratis offertes aan via het offerteformulier.

renovatiewerken

Kosten van een woningrenovatie

In de prijstabel vind je een aantal gemiddelde prijzen voor renovatiewerken en groot onderhoud. Het renoveren van een badkamer kost bijvoorbeeld gemiddeld €3.500,- tot €20.000,- en de keuken kost gemiddeld €1.500,- tot €6.000,-. De kostprijs is afhankelijk van het type renovatiewerken, het materiaal en de arbeidskosten. Zo kost een aanbouw meer dan het verbouwen van een dakkapel, want dit neemt meer tijd in beslag en er is meer materiaal nodig.

PRIJSTABEL: kostprijs onderdelen huis renoveren

Onderdelen huis renovatieGemiddelde kosten
Aanbouw€18.000,- tot €24.000,-
Dakkapel€3.500,- tot €4.500,-
Badkamer€3.500,- tot €20.000,-
Toilet€1500,- tot €3500,-
Keuken€1.500,- tot €6.000,-
Verlichting€100,- tot €2.000,-
Deuren€50,- tot €250,-

*Let op: het zijn gemiddelde kosten per m³. Voor exacte prijzen vraag je gratis offertes aan via het offerteformulier.


Op zoek naar een specialist voor een renovatie woning?

Vind het beste renovatiebedrijf uit Utrecht-Stad voor de renovatiewerken en bespaar op de kosten!

Offertes aanvragen


Woningrenovatie in Utrecht-Stad, recht op subsidie?

In een aantal gevallen is het mogelijk om een subsidie te ontvangen voor een woningrenovatie of voor groot onderhoud. Bijvoorbeeld wanneer je een monument hebt die je wilt laten verbouwen of wanneer je tegelijkertijd asbest laat verwijderen. Over een mogelijke subsidie voor monumenten lees je meer op monumenten.nl. Verder zijn er soms lokale of gemeentelijke subsidies mogelijk voor renovaties. Je betaalt in ieder geval over de arbeidskosten voor het schilderen, isoleren, stukadoren en behangen het verlaagde btw-tarief van 9% in plaats van 21%. Dit geldt alleen als je woning ouder is dan twee jaar.

Hoe vind ik beschikbare subsidies?

Je leest hier meer over op de website van Eigenhuis. Of ga naar energiesubsidiewijzer.nl voor een handige lijst van alle beschikbare subsidies voor energiebesparing voor jouw woning.


Meer informatie:


Soorten renovatiewerken

Er zijn verschillende renovatiewerken waarmee je je woning helemaal aanpast aan je eigen wensen en eisen. Vervang bijvoorbeeld de badkamer, knap het keukenblok op of kies voor een woningrenovatie waarmee de gevel er weer als nieuw uit ziet! Een woningrenovatie is niet altijd een grote verbouwing, ook met kleine renovatiewerken verander je veel aan je woonhuis.

Badkamerrenovatie Utrecht-Stad

Ben je helemaal zat van je badkamer? Of is het sanitair sterk verouderd? Kies er dan voor om de ruimte te laten verbouwen door specialisten! Het renoveren van de gehele badkamer kost ongeveer €3.500,- tot €10.000,-. De kostprijs is onder andere afhankelijk van het merk sanitair, de hoeveelheid werk en de grootte van de ruimte.

Liever niet al het sanitair vervangen? Maar wil je wel een aantal onderdelen vernieuwen? Plaats dan bijvoorbeeld een comfortabel ligbad met een kostprijs tussen de €850,- tot €2.800,- om heerlijk in te ontspannen of vervang het standaard toilet door een hangend toilet. Dit kost ongeveer €450,- tot €900,-. In de prijstabel vind je nog meer gemiddelde prijzen.

badkamerrenovatie Utrecht-Stad

PRIJSTABEL: wat kost een badkamer renovatie?

Type renovatiePrijzen*Prijs afhankelijk van:
Complete badkamer renoveren (gem. 9 m2)€3.500,- tot €10.000,-
Ligbad€850,- tot €2.800,-Basic of luxe ligbad
Douche€600,- tot €1.900,-Cabine- of inloopdouche
Toilet€450,- tot €900,-
Wastafel€400,- tot €800,-
Kraan€150,- tot €450,-

*Let op: het zijn gemiddelde prijzen. De kosten zijn inclusief montage, materiaal en btw. Voor exacte prijzen vraag je gratis offertes aan via het offerteformulier.

Gevelrenovatie

Een gevelrenovatie kan uit meerdere onderdelen bestaan. Een gevelspecialist vervangt bijvoorbeeld verouderd voegwerk, repareert scheuren of vervangt kapotte gevelstenen. Door de gevel na de renovatie te impregneren bescherm je je gevel tegen vuil en binnendringend vocht. Een complete renovatie van de gevel kost ongeveer €3.500,- voor 100 vierkante meter gevel. Dit is inclusief het impregneren.

Besparen op de energiekosten?

Combineer een renovatie dan met gevelisolatie. Een renovatiebedrijf plaatst bijvoorbeeld isolatiemateriaal onder de nieuwe gevelbekleding of vult de spouwmuur met isolerend materiaal. Je bespaart dan aanzienlijk op de energiekosten, want je verliest minder warmte uit je woning.

huis renoveren Utrecht-Stad

PRIJSTABEL: kosten gevelrenovatie

Werkzaamheden gevelrenovatie Gemiddelde gevelrenovatie prijzen per 100 m²
Voegen en impregneren€2.300,-
Voegen en renovatie schoorsteen€3.000,-
Reinigen, renoveren, voegen en impregneren€3.500,-
Herstellen oorspronkelijke voegen en reinigen€4.400,-

*Let op: het zijn gemiddelde prijzen. De kosten zijn inclusief voorrijkosten, materiaal en btw. Voor exacte prijzen vraag je gratis offertes aan via het offerteformulier.

Keukenrenovatie

Droom je altijd al van een grote keuken met een keukeneiland? Of zijn de keukenkastjes aan vervanging toe? Eén van de voordelen van een keukenrenovatie is dat het een stuk goedkoper is dan een compleet nieuw keukenblok. Zo kost een renovatie van een kleine keuken ongeveer €350,- tot €950,-. Een iets grotere keuken is duurder te renoveren, namelijk €900,- tot €2.000,-. Tijdens de keukenrenovatie is het mogelijk om een nieuw aanrechtblad te plaatsen, de folie van de keukenkastjes vernieuwen of het monteren van nieuw apparatuur.

PRIJSTABEL: wat kost het renoveren van een keuken?

Keuken renoverenBijvoorbeeld (incl. handgrepen en scharnieren)Gemiddelde kosten, incl. btw en arbeidskosten
Kleine keuken/ bijkeuken– 3 keukendeuren
– 3 ladefronten
– 1 koelkastpaneel
€350,- tot €950,-
Keuken van gemiddelde grootte– 8 keukendeuren
– 5 ladefronten
– 1 koelkastpaneel
– 1 vaatwasserpaneel
€900,- tot €2.000,-
Grote keuken– 12 keukendeuren
– 7 ladefronten
– 1 koelkastpaneel
– 1 vaatwasserpaneel
€1.000,- tot €3.000,-

*Let op: het zijn gemiddelde prijzen. De kosten zijn inclusief btw en arbeidskosten. Voor exacte prijzen vraag je gratis offertes aan via het offerteformulier.

Renovatiewerken riool

Ook het riool heeft regelmatig onderhoud nodig. Groot onderhoud is belangrijk om verstoppingen en andere problemen te voorkomen. Wanneer het groot onderhoud steeds meer geld kost of wanneer de riolering beschadigd is geraakt, is het nodig om rioolrenovatie uit te laten voeren. Bijvoorbeeld door een gedeelte te vervangen. Hierbij is het belangrijk dat je zeker weet dat je je eigen riool renoveert en niet aan de gemeentelijke riolering komt. Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat de riolering op je eigen terrein van jou is. Neem contact op met je gemeente voor meer informatie.

renovatiebedrijf Utrecht-Stad

Dakkapel renoveren Utrecht-Stad

Heb je een tijd geleden een dakkapel laten plaatsen? Na verloop van tijd is het nodig om de dakkapel te renoveren door een renovatiebedrijf. Vervang bijvoorbeeld de loodslabbel of boeiboorden om lekkages te voorkomen Dit kost respectievelijk gemiddeld €650,- en €900,-. De prijzen voor deze renovatiewerken zijn inclusief de arbeidskosten en btw. Een dakkapel renoveren inclusief de boeiboorden, dakbedekking en de loodslabben kost gemiddeld €3.800,-.

Is een renovatie niet meer mogelijk? Bijvoorbeeld door vergevorderde houtrot of veroudering? Een nieuwe houten dakkapel kost ongeveer €7.000,- en de kostprijs voor een kunststof dakkapel is gemiddeld €8.300,-. Voordeel van een kunststof dakkapel is dat het een stuk minder onderhoud vereist dan een van hout.

PRIJSTABEL: wat kost een dakkapel renovatie?

ProjectGemiddelde kosten
Totale dakkapel renovatie€3.800,-
Vervangen boeiboorden€900,-
Vervangen dakbedekking dakkapel€700,-
Vervangen loodslabben€650,-
Vervangen houten dakkapel€7.000,-
Vervangen kunststof dakkapel€8.300,-

*Let op: het zijn gemiddelde prijzen. De kosten zijn inclusief arbeid en btw. Voor exacte prijzen vraag je gratis offertes aan via het offerteformulier.

Deuren renoveren

Eén van de voordelen van renoveren is dat het goedkoper is dan het plaatsen van nieuwe deuren. Door een deur te renoveren ziet het er weer als nieuw uit! Een renovatiebedrijf schuurt de deuren bijvoorbeeld en brengt een nieuwe laag verf aan. Of ze vervangen het hang- en sluitwerk en plaatsen moeiteloos een nieuw glaspaneel.

Eén van de nieuwste technieken is het aanbrengen van folie. Er zijn allerlei bekledingsfolie verkrijgbaar, ook met houttinten. Het voordeel van een folie is dat je het niet hoeft te schuren of te verven. Het is namelijk kleurvast en blijft heel lang erg mooi. Deze techniek wordt ook wel wrappen genoemd.

woning renoveren Utrecht-Stad

Kozijnen renoveren

Kozijnen worden gemaakt van hout, kunststof, aluminium of staal. Kunststof kozijnen vereisen het minste onderhoud en houten kozijnen het meeste. Zo moet je houten kozijnen regelmatig schoonmaken, controleren op houtrot en om de paar jaar schuren en schilderen.

Kozijnen renoveren bestaat uit het opknappen en herstellen van beschadigingen, het plaatsen van nieuwe structuurfolie op een kunststof kozijn of het repareren van houtrot. De kostprijs voor het renoveren van kozijnen is onder andere afhankelijk van het materiaal waar de ramen van gemaakt zijn. Het renoveren van een kozijn van kunststof kost ongeveer €700,- tot €800,- per vierkante meter. Hout is iets duurder te renoveren, namelijk gemiddeld €750,- tot €900,- en het renoveren van aluminium kost gemiddeld €800,- tot €950,- per vierkante meter.

PRIJSTABEL: kostprijs kozijnen renoveren

Soort kozijnOppervlakteGemiddelde prijs
Kunststof kozijn1 m²€700,- tot €800,-
Houten kozijn1 m²€750,- tot €900,-
Aluminium kozijn1 m²€800,- tot €950,-

*Let op: het zijn gemiddelde prijzen. De kosten zijn inclusief montage, HR++ glas en btw. Voor exacte prijzen vraag je gratis offertes aan via het offerteformulier.

Veranda renoveren

Oude veranda’s voldoen vaak niet aan de huidige isolatienormen qua beglazing. Door de veranda te isoleren breng je de isolatie naar de huidige eisen. Een renovatiebedrijf verstevigt bijvoorbeeld de fundering, knapt de houten constructie op en de dakbedekking van de veranda. Zo heb je niet te maken met onverwachte lekkages.


Schakel een renovatiebedrijf uit Utrecht-Stad in voor renovatiewerken!

Je bent verzekerd van het beste resultaat. Vul het offerteformulier in voor gratis offertes.

Offertes aanvragen


Traprenovatie

Een trap wordt elke dag intensief gebruikt. Daarom slijten de treden ook sneller en heb je te maken met kleine beschadigingen. Bijvoorbeeld doordat er iets zwaars op is gevallen. Met een renovatie ziet je trap er helemaal vernieuwd uit. Beschadigingen worden bijvoorbeeld weggehaald door een houten trap te zandstralen. Het plaatsen van overzettreden is zeer populair. Overzettreden worden over de bestaande treden geplaatst en zijn verkrijgbaar in allerlei materialen en stijlen.

De kostprijs voor een traprenovatie is afhankelijk van het aantal treden, de vorm van de trap, of het een open of een dichte trap is en het materiaal. Zo kost een rechte open trap het minste, namelijk rond de €600,-. Een open trap met een draai erin is iets duurder, namelijk gemiddeld €1.080,-. Bekijk de prijstabel voor alle gemiddelde prijzen!

PRIJSTABEL: prijs van een traprenovatie

Soort trapGem. kosten per trap (13-14 treden)
Rechte open trap€600,-
Open trap één kwart€1.080,-
Gesloten trap met één kwart€4.200,-

*Let op: het zijn gemiddelde prijzen. De kosten zijn inclusief montage, materiaal en btw. Voor exacte prijzen vraag je gratis offertes aan via het offerteformulier.

Metselwerken

Nieuw muurtje nodig? Of is het metselwerk van je woning aan vervanging toe? Kapotte gevelstenen of een scheur in de gevel tast de weersbestendigheid aan. Neerslag kan dan bijvoorbeeld binnendringen en schade veroorzaken aan de binnenmuren zoals schimmel en vochtplekken.

Een renovatiebedrijf vervangt kapotte gevelstenen en hersteld scheuren, soms is het nodig om een gedeelte van het metselwerk te vervangen. Ook plaatst hij vakkundig nieuwe muren!

woningrenovatie Utrecht-Stad

Aanbouw

Wil je het woningoppervlak uitbreiden? Plaats dan een aanbouw. Het goedkoopste is om een prefab-model te laten plaatsen door een specialist. Standaard prefab kost ongeveer €16.000,- tot €19.750,-. Echter is prefab niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld omdat het niet voldoet aan je wensen of omdat de standaardmaten niet passen. Maatwerk kost ongeveer €18.500,- tot €22.750,-. Iets duurder, maar met maatwerk pas je het helemaal aan, aan je eigen wensen en eisen.

PRIJSTABEL: kosten aanbouw

StijlPrefabMaatwerk
Standaard€16.000,- tot €19.750,-€18.500,- tot €22.750,-
Klassiek/modern€17.700,- tot €21.700,-€20.750,- tot €25.000,-

*Let op: het zijn gemiddelde prijzen. De kosten zijn inclusief arbeid en btw. Voor exacte prijzen vraag je gratis offertes aan via het offerteformulier.

Vloerrenovatie

Een vloerrenovatie bestaat uit het gedeeltelijk of compleet vernieuwen van de vloer. Bijvoorbeeld door het vervangen van de vloerbedekking van een houten of betonnen vloer of door het plaatsen van vloerisolatie. Ook het vervangen van een houten vloer voor een gietvloer behoort tot een vloerrenovatie. Afhankelijk van de renovatiewerkzaamheden kost het verbouwen een dag tot een paar dagen.

Is vloerverwarming ook mogelijk?

Ja zeker! Vaak kiest men om direct vloerverwarming aan te leggen bij een vloerrenovatie. Het voordeel van vloerverwarming is dat je geen last meer hebt van koude vloeren en dat je je woning efficiënter verwarmd. Meestal wordt er gekozen voor een temperatuur voor 21 graden voor radiatoren. Met vloerverwarming is 19 graden vaak al voldoende, waardoor je dus bespaart op de stookkosten.

voegen renoveren Utrecht-Stad

Voegrenovatie

De voegen beschermen, net als de gevelstenen, je woning tegen allerlei weersomstandigheden en binnendringen vocht. Belangrijk dus om ze in goede conditie te houden. Verouderd voegwerk brokkelt bijvoorbeeld af, dan is het nodig om de voegen te vervangen.

Een vakman slijpt of hakt de voegen uit, hiervoor gebruikt hij meestal elektrische machines. Na het verwijderen brengt hij nieuwe voegen aan. Wist je dat er verschillende soorten voegen zijn? Bijvoorbeeld een knipvoeg, schaduwvoeg of de verdiepte voeg.

Subsidies en keurmerken

Besparen op de prijs? Maak dan gebruik van subsidies! Kijk op eigenhuis.nl voor meer informatie over beschikbare subsidies voor een woningrenovatie. Bijvoorbeeld subsidieregelingen vanuit de gemeente of een premie speciaal voor monumenten. Ook vind je hier meer informatie over een aantal leningen met aantrekkelijke voorwaarden.

Over de arbeidskosten voor het isoleren, schilderen, behangen en stukadoren hoef je maar 9% btw te betalen. Dit geldt alleen voor woningen die ouder zijn dan twee jaar. Het verlaagde btw-tarief is daarnaast alleen van toepassing op de arbeidskosten van een woningrenovatie. Over de materiaalkosten betaal je het normale tarief van 21%. Op de website van de Belastingdienst lees je hier meer over.

Er bestaan verschillende soorten keurmerken. Wanneer je houten kozijnen of houten gevelbekleding gaat kopen, is het verstandig om te kijken naar het FSC-keurmerk. Dit keurmerk wordt gegeven aan duurzaam hout. Keurmerken speciaal voor een renovatiebedrijf zijn het Bouwgarant-keurmerk en certificaat van Dakmerk. Certificaten en keurmerken staan vaak voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service.

Wat is het verschil tussen restauratie en renovatie?

Vaak gebruikt men de termen restauratie en renovatie door elkaar, toch gaat het hier om twee verschillende werken. Door te restaureren brengt een renovatiebedrijf de woning of bedrijfspand namelijk terug in de oorspronkelijke staat. Het renovatiebedrijf gebruikt hiervoor oude of originele bouwmaterialen als waarvan het pand gemaakt is en dezelfde bouwtechnieken. Dit is dus een stuk ingewikkelder dan een woningrenovatie. Bij een woningrenovatie vervang of vernieuw je namelijk onderdelen van een pand, waarbij vooral nieuwe materialen worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan kunststof kozijnen. Bij een monumentaal pand is dit vaak niet toegestaan, dus gebruikt het bedrijf dan originele houten kozijnen.

Renovatiebedrijf uit Utrecht-Stad inschakelen, waar op letten?

Wanneer je een renovatiebedrijf gaat inschakelen voor de renovatiewerken is het handig om op een aantal dingen te letten. Bekijk bijvoorbeeld de totaalprijs van de renovatiewerken. Wat is inbegrepen bij deze prijs en hoe hoog zijn de voorrijkosten? Lees daarnaast de voorwaarden door en bekijk hoelang het bedrijf verwacht bezig te zijn met de renovatie van de woning. Ook is het handig om te letten op eventuele keurmerken, zoals het Bouwgarant-keurmerk of het keurmerk van Dakmerk. Tot slot kun je een renovatiebedrijf nog opzoeken op internet voor referenties.


Bespaar tot wel 40% op de totaalprijs van een renovatie!

Dit doe je door offertes met scherpe prijzen te vergelijken van specialisten uit Utrecht-Stad!

Offertes aanvragen


4 tips om te besparen

Je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor woningrenovatie van een renovatiebedrijf! Daarom hebben wij nog een aantal handige tips voor je. Zorg er bijvoorbeeld voor dat alles netjes opgeruimd is voor de renovatiewerken en dat de vakmannen overal bij kunnen. Wil je een gevelrenovatie laten uitvoeren? Dan is het handig dat je bijvoorbeeld eventuele plantenbakken alvast weghaalt. Of haal schilderijen en lampen van de binnenmuur af als je wilt dat een renovatiebedrijf deze gaat schilderen.

Zo bespaar je op de renovatiewerken:

  • Doe kleine renovatiewerken zelf.
  • Zorg ervoor dat de specialisten direct kunnen beginnen door alles netjes op te ruimen.
  • Schakel een renovatiebedrijf uit de buurt in en bespaar op de voorrijkosten.
  • Vergelijk offertes van specialisten uit de regio en je weet zeker dat je niet te veel betaalt.

renovatie kosten Utrecht-Stad

Huis renoveren? Gratis offertes aanvragen!

Ben je van plan je huis te renoveren? Een goede keuze! Met een renovatie verander je je woning naar je eigen smaak. Wat denk je bijvoorbeeld van een badkamerrenovatie of het verbouwen van de keuken? Een totaalrenovatie houdt in dat je je gehele huis laat opknappen door een ervaren renovatiebedrijf. Je bespaart eenvoudig op de totaalprijs van een woningrenovatie door offertes te vergelijken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het offerteformulier in te vullen. Je ontvangt daarna spoedig een aantal aanbiedingen van renovatiebedrijven uit je omgeving voor de renovatiewerken en bespaart tot wel 40% op de renovatiekosten!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Gratis offertes vergelijken

Gratis renovatie offertes vergelijken?

Vergelijk gratis offertes bij bedrijven uit deze gids en bespaar op de kosten!

Start de gratis offerteaanvraag!