1 renovatiebedrijf in Barchem

Een overzicht van alle renovatiebedrijven in Barchem

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Barchem is 1 renovatiebedrijf beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle renovatiebedrijven bij jou in de buurt. Ieder renovatiebedrijf in deze gids is gecontroleerd op inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Een renovatiebedrijf voor alle werkzaamheden in en rondom huis

Via ons vind je altijd een geschikt renovatiebedrijf voor jouw project. Schakel een vakman in voor totaalrenovatie, aanbouw, of gevelrenovatie, badkamerrenovatie, keukenrenovatie, het vervangen van tegels, vloerrenovatie, kozijnen, dakkapellen, metselwerken, traprenovatie of vochtbestrijding.

Barchem is een plaats in de provincie Gelderland en telt 1784 inwoners, bestaande uit 877 mannen en 907 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 46 jaar. In totaal heeft Barchem 786 huishoudens. Per 786 huishoudens is er 1 renovatiebedrijf beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor jouw project? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk meerdere renovatiebedrijven uit ons overzicht. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties van bedrijven aansluitend bij jouw renovatieproject!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 1 renovatiebedrijf in Barchem

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!