1 renovatiebedrijf in Buggenum

Een overzicht van alle renovatiebedrijven in Buggenum

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Buggenum is 1 renovatiebedrijf beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle renovatiebedrijven bij jou in de buurt. Ieder renovatiebedrijf in deze gids is gecontroleerd op inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Renovatiebedrijf Buggenum inschakelen?

Via ons vind je altijd een geschikt renovatiebedrijf voor jouw project. Schakel een vakman in voor totaalrenovatie, aanbouw, of gevelrenovatie, badkamerrenovatie, keukenrenovatie, het vervangen van tegels, vloerrenovatie, kozijnen, dakkapellen, metselwerken, traprenovatie of vochtbestrijding.

Buggenum is een plaats in de provincie Limburg en telt 945 inwoners, bestaande uit 495 mannen en 450 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 39 jaar. In totaal heeft Buggenum 392 huishoudens. Per 392 huishoudens is er 1 renovatiebedrijf beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor jouw project? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk meerdere renovatiebedrijven uit ons overzicht. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties van bedrijven aansluitend bij jouw renovatieproject!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 1 renovatiebedrijf in Buggenum

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!