Vind het beste renovatiebedrijf in De Wijk

Kom gemakkelijk en snel in contact met renovatiebedrijven uit De Wijk en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten.

Gratis & vrijblijvend

Renovatiebedrijven De Wijk

Top 10 renovatiebedrijven in De Wijk

Compleet overzicht van alle renovatiebedrijven in De Wijk en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In De Wijk zijn 10 renovatiebedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle renovatiebedrijven bij jou in de buurt. Ieder renovatiebedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd door het serviceteam van Renovatie-Nu.nl.

Renovatiebedrijf De Wijk inschakelen?

Via ons vind je altijd een geschikt renovatiebedrijf voor jouw project. Schakel een vakman in voor totaalrenovatie, aanbouw, of gevelrenovatie, badkamerrenovatie, keukenrenovatie, het vervangen van tegels, vloerrenovatie, kozijnen, dakkapellen, metselwerken, traprenovatie of vochtbestrijding.

De Wijk is een plaats in de provincie Drenthe en telt 2805 inwoners, bestaande uit 1383 mannen en 1422 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 44 jaar. In totaal heeft De Wijk 1196 huishoudens. Per 1196 huishoudens is er 1 renovatiebedrijf beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor jouw project? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk meerdere renovatiebedrijven uit ons overzicht. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties van bedrijven aansluitend bij jouw renovatieproject!

Handige artikelen:

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van de top 10 renovatiebedrijven in De Wijk en omgeving

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!