Vind het beste renovatiebedrijf in Franeker

Kom gemakkelijk en snel in contact met renovatiebedrijven uit Franeker en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten.

Gratis & vrijblijvend

Renovatiebedrijven Franeker

Top 17 renovatiebedrijven in Franeker

Compleet overzicht van alle renovatiebedrijven in Franeker en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Franeker zijn 17 renovatiebedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle renovatiebedrijven bij jou in de buurt. Ieder renovatiebedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd door het serviceteam van Renovatie-Nu.nl.

Renovatiebedrijf Franeker inschakelen?

Via ons vind je altijd een geschikt renovatiebedrijf voor jouw project. Schakel een vakman in voor totaalrenovatie, aanbouw, of gevelrenovatie, badkamerrenovatie, keukenrenovatie, het vervangen van tegels, vloerrenovatie, kozijnen, dakkapellen, metselwerken, traprenovatie of vochtbestrijding.

Franeker is een plaats in de provincie Friesland en telt 9445 inwoners, bestaande uit 4715 mannen en 4730 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 42 jaar. In totaal heeft Franeker 4093 huishoudens. Per 585 huishoudens is er 1 renovatiebedrijf beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor jouw project? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk meerdere renovatiebedrijven uit ons overzicht. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties van bedrijven aansluitend bij jouw renovatieproject!

Handige artikelen:

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van de top 17 renovatiebedrijven in Franeker en omgeving

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!