Vind het beste renovatiebedrijf in Hoorn (FR)

Kom gemakkelijk en snel in contact met renovatiebedrijven uit Hoorn (FR) en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten.

Gratis & vrijblijvend

Renovatiebedrijven Hoorn (FR)

Top 10 renovatiebedrijven in Hoorn (FR)

Compleet overzicht van alle renovatiebedrijven in Hoorn (FR) en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Hoorn (FR) zijn 10 renovatiebedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle renovatiebedrijven bij jou in de buurt. Ieder renovatiebedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd door ons serviceteam.

Renovatiebedrijf Hoorn (FR) inschakelen?

Via ons vind je altijd een geschikt renovatiebedrijf voor jouw project. Schakel een vakman in voor totaalrenovatie, aanbouw, of gevelrenovatie, badkamerrenovatie, keukenrenovatie, het vervangen van tegels, vloerrenovatie, kozijnen, dakkapellen, metselwerken, traprenovatie of vochtbestrijding.

Hoorn (FR) is een plaats in de provincie Friesland en telt 485 inwoners, bestaande uit 243 mannen en 243 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 44 jaar. In totaal heeft Hoorn (FR) 219 huishoudens. Per 219 huishoudens is er 1 renovatiebedrijf beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor jouw project? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk meerdere renovatiebedrijven uit ons overzicht. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties van bedrijven aansluitend bij jouw renovatieproject!

Handige artikelen:

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van de top 10 renovatiebedrijven in Hoorn (FR) en omgeving

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!