6 renovatiebedrijven in Liempde

Een overzicht van alle renovatiebedrijven in Liempde

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Liempde zijn 6 renovatiebedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle renovatiebedrijven bij jou in de buurt. Ieder renovatiebedrijf in deze gids is gecontroleerd op inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Renovatiebedrijf Liempde inschakelen?

Via ons vind je altijd een geschikt renovatiebedrijf voor jouw project. Schakel een vakman in voor totaalrenovatie, aanbouw, of gevelrenovatie, badkamerrenovatie, keukenrenovatie, het vervangen van tegels, vloerrenovatie, kozijnen, dakkapellen, metselwerken, traprenovatie of vochtbestrijding.

Liempde is een plaats in de provincie Noord-Brabant en telt 4170 inwoners, bestaande uit 2064 mannen en 2106 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 40 jaar. In totaal heeft Liempde 1565 huishoudens. Per 261 huishoudens is er 1 renovatiebedrijf beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor jouw project? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk meerdere renovatiebedrijven uit ons overzicht. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties van bedrijven aansluitend bij jouw renovatieproject!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!