1 renovatiebedrijf in Linde

Een overzicht van alle renovatiebedrijven in Linde

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Linde is 1 renovatiebedrijf beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle renovatiebedrijven bij jou in de buurt. Ieder renovatiebedrijf in deze gids is gecontroleerd op inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Renovatiebedrijf Linde inschakelen?

Via ons vind je altijd een geschikt renovatiebedrijf voor jouw project. Schakel een vakman in voor totaalrenovatie, aanbouw, of gevelrenovatie, badkamerrenovatie, keukenrenovatie, het vervangen van tegels, vloerrenovatie, kozijnen, dakkapellen, metselwerken, traprenovatie of vochtbestrijding.

Linde is een plaats in de provincie Drenthe en telt 605 inwoners, bestaande uit 310 mannen en 295 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 37 jaar. In totaal heeft Linde 218 huishoudens. Per 218 huishoudens is er 1 renovatiebedrijf beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor jouw project? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk meerdere renovatiebedrijven uit ons overzicht. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties van bedrijven aansluitend bij jouw renovatieproject!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van alle 1 renovatiebedrijf in Linde

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!