Hulp nodig bij je aanvraag?

085 500 1325

Ma - Vr 8:30 tot 17:00 uur

39 renovatiebedrijven in Maastricht

Een overzicht van alle renovatiebedrijven in Maastricht

Gratis offerte Binnen 2 minuten geregeld!

In Maastricht zijn 39 renovatiebedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle renovatiebedrijven bij jou in de buurt. Ieder renovatiebedrijf in deze gids is gecontroleerd op inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Een renovatiebedrijf voor alle werkzaamheden in en rondom huis

Via ons vind je altijd een geschikt renovatiebedrijf voor jouw project. Schakel een vakman in voor totaalrenovatie, aanbouw, of gevelrenovatie, badkamerrenovatie, keukenrenovatie, het vervangen van tegels, vloerrenovatie, kozijnen, dakkapellen, metselwerken, traprenovatie of vochtbestrijding.

Maastricht is een plaats in de provincie Limburg en telt 122533 inwoners, bestaande uit 58743 mannen en 63790 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 42 jaar. In totaal heeft Maastricht 64828 huishoudens. Per 1662 huishoudens is er 1 renovatiebedrijf beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor jouw project? Vergelijk gratis meerdere renovatiebedrijven uit ons overzicht. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties van bedrijven aansluitend bij jouw renovatieproject!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!

Renovatie Maastricht

Zoekt u een renovatiebedrijf voor het renoveren van uw woning? Renovatie Nu staat voor u klaar in Maastricht! Als uw huis een renovatie nodig heeft, raden wij aan hier niet lang mee te wachten. Zo voorkomt u dat de schade uitbreidt. Onze vakmannen kunnen u zowel helpen met een grondige traprenovatie, een dakrenovatie of een gevelrenovatie. Bij ieder type woonrenovatie werken wij met de beste materialen en technieken, zodat u snel weer kan genieten van een perfect functionerend woonhuis! Vraag gratis en vlijblijvend offertes voor een renovatie aan via het contactformulier.

Uw renovatie in goede handen

Als u op zoek bent naar een renovatiebedrijf in Maastricht voor het renoveren van uw huis, bent u bij ons aan het juiste adres! Al onze specialisten zijn namelijk ervaren als het aankomt op het uitvoeren van een woningrenovatie. U geniet bij ons naast een woningrenovatie zowel van service op het gebied van uw traprenovatie, dakrenovatie als gevelrenovatie. We renoveren uw woonhuis met professionele materialen, zodat u weer snel kunt genieten van hoge kwaliteit wonen.

Gegarandeerd vakwerk

Onze mensen leveren gegarandeerd vakwerk. Dit onderstrepen de gelieerde bedrijven zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Op deze manier bent u er zeker van dat het werk wordt uitgevoerd door een erkend bedrijf.

Dak- en gevelrenovatie

U kunt bij ons in Maastricht naast een algemene woningrenovatie gebruik maken van sterke service wat betreft uw dakrenovatie en gevelrenovatie. Het zijn essentiële items om te renoveren, zodat u de isolatie in uw woning zo hoog mogelijk kan houden. Een dakrenovatie is goed tegen lekkage en een gevelrenovatie houdt koude lucht beter buiten de deur. Kies daarnaast voor een traprenovatie om ook uw trap pico bello in orde te hebben. Bij een traprenovatie ziet het gelieerde renovatiebedrijf toe op een grondige renovatie van uw trappenhuis.

Verbeter de isolatie van uw pand

Als er slecht is geïsoleerd, zult u dit snel merken aan uw energierekening. Warme luchtstromen kunnen uw woonkamer sneller verlaten, waardoor u extra moet stoken. Door uw kozijnen en dak goed te isoleren, voorkomt u deze hoge energiekosten tegen het einde van het jaar. We implementeren deze service in iedere woningrenovatie, waardoor renoveren in Maastricht gelijk staat aan kwaliteitswerk!

Vrijblijvende prijsopgaven aanvragen

Wilt u meer weten over de kosten van een woningrenovatie? Bent u benieuwd wat een traprenovatie, dakrenovatie of gevelrenovatie zal kosten? Of heeft u algemene vragen over renoveren in Maastricht? Vraag dan offertes aan door het contactformulier in te vullen. Het gelieerde renovatiebedrijf stuurt u een gratis en vrijblijvende offerte voor een woningrenovatie toe. U vergelijkt om te besparen op de kosten!