Vind het beste renovatiebedrijf in Makkinga

Kom gemakkelijk en snel in contact met renovatiebedrijven uit Makkinga en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten.

Gratis & vrijblijvend

Renovatiebedrijven Makkinga

Top 11 renovatiebedrijven in Makkinga

Compleet overzicht van alle renovatiebedrijven in Makkinga en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Makkinga zijn 11 renovatiebedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle renovatiebedrijven bij jou in de buurt. Ieder renovatiebedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd door het serviceteam van Renovatie-Nu.nl.

Renovatiebedrijf Makkinga inschakelen?

Via ons vind je altijd een geschikt renovatiebedrijf voor jouw project. Schakel een vakman in voor totaalrenovatie, aanbouw, of gevelrenovatie, badkamerrenovatie, keukenrenovatie, het vervangen van tegels, vloerrenovatie, kozijnen, dakkapellen, metselwerken, traprenovatie of vochtbestrijding.

Makkinga is een plaats in de provincie Friesland en telt 1920 inwoners, bestaande uit 968 mannen en 952 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 44 jaar. In totaal heeft Makkinga 771 huishoudens. Per 771 huishoudens is er 1 renovatiebedrijf beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor jouw project? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk meerdere renovatiebedrijven uit ons overzicht. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties van bedrijven aansluitend bij jouw renovatieproject!

Handige artikelen:

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van de top 11 renovatiebedrijven in Makkinga en omgeving

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!