Vind het beste renovatiebedrijf in Oude Pekela

Kom gemakkelijk en snel in contact met renovatiebedrijven uit Oude Pekela en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten.

Gratis & vrijblijvend

Renovatiebedrijven Oude Pekela

Top 18 renovatiebedrijven in Oude Pekela

Compleet overzicht van alle renovatiebedrijven in Oude Pekela en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Oude Pekela zijn 18 renovatiebedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle renovatiebedrijven bij jou in de buurt. Ieder renovatiebedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd door Renovatie-Nu.nl.

Renovatiebedrijf Oude Pekela inschakelen?

Via ons vind je altijd een geschikt renovatiebedrijf voor jouw project. Schakel een vakman in voor totaalrenovatie, aanbouw, of gevelrenovatie, badkamerrenovatie, keukenrenovatie, het vervangen van tegels, vloerrenovatie, kozijnen, dakkapellen, metselwerken, traprenovatie of vochtbestrijding.

Oude Pekela is een plaats in de provincie Groningen en telt 8105 inwoners, bestaande uit 4088 mannen en 4017 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 42 jaar. In totaal heeft Oude Pekela 3469 huishoudens. Per 434 huishoudens is er 1 renovatiebedrijf beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor jouw project? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk meerdere renovatiebedrijven uit ons overzicht. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties van bedrijven aansluitend bij jouw renovatieproject!

Handige artikelen:

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van de top 18 renovatiebedrijven in Oude Pekela en omgeving

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!