Hulp nodig bij je aanvraag?

085 500 1325

Ma - Vr 8:30 tot 17:00 uur

42 renovatiebedrijven in Schiedam

Een overzicht van alle renovatiebedrijven in Schiedam

Gratis offerte Binnen 2 minuten geregeld!

In Schiedam zijn 42 renovatiebedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle renovatiebedrijven bij jou in de buurt. Ieder renovatiebedrijf in deze gids is gecontroleerd op inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Een renovatiebedrijf voor alle werkzaamheden in en rondom huis

Via ons vind je altijd een geschikt renovatiebedrijf voor jouw project. Schakel een vakman in voor totaalrenovatie, aanbouw, of gevelrenovatie, badkamerrenovatie, keukenrenovatie, het vervangen van tegels, vloerrenovatie, kozijnen, dakkapellen, metselwerken, traprenovatie of vochtbestrijding.

Schiedam is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt 77108 inwoners, bestaande uit 38014 mannen en 39094 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 41 jaar. In totaal heeft Schiedam 35049 huishoudens. Per 835 huishoudens is er 1 renovatiebedrijf beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor jouw project? Vergelijk gratis meerdere renovatiebedrijven uit ons overzicht. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties van bedrijven aansluitend bij jouw renovatieproject!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!

Renovatie Schiedam

Bent u op zoek naar een renovatiebedrijf uit Schiedam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van woningrenovatie. Zowel binnenshuis (badkamer-, keuken-, en traprenovatie) als buitenshuis (dakrenovatie en gevelrenovatie) renoveren, behoort tot onze werkzaamheden. Dankzij jarenlange ervaring klaren wij elke klus voor u. Voordat u aan de slag gaat, raden wij aan dat u zich goed voorbereidt en diverse vakmensen uit Schiedam vergelijkt. Vul zo specifiek mogelijk het contactformulier in en ontvang vrijblijvend offertes van diverse bedrijven uit Schiedam. Kies op uw gemak het beste aanbod. Zo bespaart u tot wel 40%!

Uw renovatie in goede handen

Bij Renovatie Nu Schiedam is uw woningrenovatie in goede handen. Bij ons bent u verzekerd van contact met uitsluitend erkende bedrijven met jarenlange ervaring. Om zeker te zijn van kwaliteitsbedrijven, zijn alle aangesloten ondernemingen ingeschreven bij de KvK.

Gegarandeerd vakwerk

Renoveren van uw woning levert vele voordelen op. De belangrijkste voordelen zijn het verbeteren van uw woongenot en de waardestijging van het huis. Vakwerk is dan natuurlijk wel noodzakelijk. Renovatie Nu staat voor vakwerk tegen een scherpe prijs. De scherpe prijs kiest u zelf door middel van het vergelijken van diverse aanbiedingen. Een win-win situatie!

Dak- en gevelrenovatie

In de meeste gevallen renoveren we het dak en de gevel. Door ouderdom en onderhoudsachterstand kan er schade ontstaan aan het dak. Dit uit zich vaak door middel van daklekkage en tochtgaten in het dak. Dakrenovatie is dan een uitkomst. Door middel van dakrenovatie wordt het dak volledig vernieuwd of zelfs vervangen. Naast het dak is de gevel van groot belang. Dit is het aanzicht van de woning. Jarenlang wind en regen veroorzaakt erosie van de voegen en de stenen. Hierdoor kan er ook lekkage ontstaan. Door gevelrenovatie wordt de gehele gevel aangepakt. Alle voegen worden opnieuw gezet en de stenen worden behandeld met een speciale coating. Zo zorgt gevelrenovatie voor een nieuw aangezicht.

Verbeter de isolatie van uw pand

Een ander onderdeel van woningrenovatie is het opnieuw isoleren of het verbeteren van de isolatie van uw pand. Hierbij kunt u denken aan spouwmuurisolatie of dakisolatie. Veel mensen weten echter niet dat bijvoorbeeld rotte kozijnen ook een bron zijn van warmteverlies. Vervang uw kozijnen dan ook op tijd. Laat daarnaast isolatieglas plaatsen. Zo bespaart u veel geld op energie.

Vrijblijvende prijsopgaven aanvragen

Besloten dat u gaat renoveren en wilt u vrijblijvend verschillende offertes van renovatiebedrijven uit de omgeving van Schiedam vergelijken? Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Hoe meer informatie wij hebben, hoe specifieker de offerte opgesteld kan worden. Heeft u diverse offertes voor woningrenovatie ontvangen, maar zit de beste deal er niet tussen? Geen probleem. Deze dienst is geheel gratis en vrijblijvend. Het verplicht u tot niets! Waar wacht u nog op? Vraag direct een offerte aan. Wij staat voor u klaar.