Vind het beste renovatiebedrijf in Ten Boer

Kom gemakkelijk en snel in contact met renovatiebedrijven uit Ten Boer en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten.

Gratis & vrijblijvend

Renovatiebedrijven Ten Boer

Top 11 renovatiebedrijven in Ten Boer

Compleet overzicht van alle renovatiebedrijven in Ten Boer en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Ten Boer zijn 11 renovatiebedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle renovatiebedrijven bij jou in de buurt. Ieder renovatiebedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd door het serviceteam van Renovatie-Nu.nl.

Renovatiebedrijf Ten Boer inschakelen?

Via ons vind je altijd een geschikt renovatiebedrijf voor jouw project. Schakel een vakman in voor totaalrenovatie, aanbouw, of gevelrenovatie, badkamerrenovatie, keukenrenovatie, het vervangen van tegels, vloerrenovatie, kozijnen, dakkapellen, metselwerken, traprenovatie of vochtbestrijding.

Ten Boer is een plaats in de provincie Groningen en telt 4355 inwoners, bestaande uit 2132 mannen en 2223 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 39 jaar. In totaal heeft Ten Boer 1690 huishoudens. Per 1690 huishoudens is er 1 renovatiebedrijf beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor jouw project? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk meerdere renovatiebedrijven uit ons overzicht. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties van bedrijven aansluitend bij jouw renovatieproject!

Handige artikelen:

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van de top 11 renovatiebedrijven in Ten Boer en omgeving

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!