8 renovatiebedrijven in Vaassen

Een overzicht van alle renovatiebedrijven in Vaassen

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Vaassen zijn 8 renovatiebedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle renovatiebedrijven bij jou in de buurt. Ieder renovatiebedrijf in deze gids is gecontroleerd op inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Renovatiebedrijf Vaassen inschakelen?

Via ons vind je altijd een geschikt renovatiebedrijf voor jouw project. Schakel een vakman in voor totaalrenovatie, aanbouw, of gevelrenovatie, badkamerrenovatie, keukenrenovatie, het vervangen van tegels, vloerrenovatie, kozijnen, dakkapellen, metselwerken, traprenovatie of vochtbestrijding.

Vaassen is een plaats in de provincie Gelderland en telt 12395 inwoners, bestaande uit 6043 mannen en 6352 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 42 jaar. In totaal heeft Vaassen 5312 huishoudens. Per 664 huishoudens is er 1 renovatiebedrijf beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor jouw project? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk meerdere renovatiebedrijven uit ons overzicht. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties van bedrijven aansluitend bij jouw renovatieproject!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!

renovatie Vaassen

Renovatie Vaassen

Met een renovatie pas je je woning uit Vaassen helemaal aan. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden voor een woningrenovatie en de verschillende renovatiewerken. Uiteraard geven we ook meer informatie over de gemiddelde kosten van een renovatiebedrijf.

Je bespaart op de totaalprijs door prijsoffertes te vergelijken. Deze vraag je eenvoudig en snel aan via het offerteformulier. Door de aanbiedingen van renovatiebedrijven uit de regio te vergelijken weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor het renoveren. Bovendien bespaar je tot wel 40% op de kostprijs!

Start de gratis offerteaanvraag!

Renoveren, wat is dat?

Renoveren houdt in dat woningen aangepast of vernieuwd worden. Door te renoveren vervang of vernieuw je onderdelen. Bijvoorbeeld verouderd sanitair, beschadigde gevelbekleding of kapotte dakbedekking. Ook schilderen en behangen behoren tot renovatiewerken. Door een renovatiebedrijf in te schakelen voor kleine renovatiewerken of een totaalrenovatie, ben je verzekerd van hoge kwaliteit en deskundige hulp. Het renoveren gaat daarnaast een stuk sneller door de vakkennis en ervaring van de specialisten.

Wanneer huis renoveren?

Ben je niet helemaal tevreden over je woning? Dat is één van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een renovatie van je woning. Want met renovatiewerken pas je je woonhuis aan zoals jij dat graag wilt. Zelfs met kleine renovatiewerkzaamheden krijg je je droomhuis. Renoveren is ook zeer geschikt voor verouderde woningen. Pas dan bijvoorbeeld een totaalrenovatie toe, waarbij het gehele woonhuis wordt opgeknapt.

Lees hier meer over een woningrenovatie.

Verschil renovatie en verbouwing

De termen renovatie en verbouwing worden vaak door elkaar gebruikt, maar een renovatiebedrijf hanteert deze termen voor verschillende werkzaamheden. Een renovatie houdt in dat je je woonhuis aanpast door bestaande onderdelen te vervangen of op te knappen. Bij verbouwen gaat het meestal om een uitbreiding of aanpassingen in de woningconstructie. Bijvoorbeeld door een muur open te breken of door aan te bouwen.

totaalrenovatie Vaassen

Wat is een totaalrenovatie?

Een totaalrenovatie houdt in dat je huis helemaal laat verbouwen. Hierbij gaat het er dus niet om dat er een paar onderdelen worden vernieuwd, maar juist de gehele woning. Denk aan de keuken, badkamer, de wanden en plafonds, de vloer en het dak. Een totaalrenovatie is zeer geschikt voor verouderde woningen of wanneer je alles wilt aanpassen. De prijs voor een totaalrenovatie is hoger dan bij kleinere renovatiewerken, want het kost meer tijd en meer materiaal. In de prijstabel staan een aantal gemiddelde prijzen. Een totaalrenovatie van klein huizen, ongeveer 100 vierkante meter, kost ongeveer €400,- tot €500,- per m³.

PRIJSTABEL: wat kost een totaalrenovatie?

Complete huis renovatieKosten per m³
Klein huis (100 m²)€400,- tot €500,-
Gemiddeld huis (150 m²)€350,- tot €400,-
Groot huis (200 m²)€300,- tot €350,-

*Let op: het zijn gemiddelde kosten per m³. Voor exacte prijzen vraag je gratis offertes aan via het offerteformulier.

renovatiewerken

Kosten van een woningrenovatie

De totaalprijs voor het renoveren is onder andere afhankelijk van de renovatiewerken die je laat doen. Zo kost een vernieuwd toilet ongeveer €1500,- tot €3500,- en een gerenoveerde dakkapel kost gemiddeld €3.500,- tot €4.500,-. Een aanbouw is één van de duurdere renovatiewerken, maar hiermee verhoog je wel de woningwaarde. Dit kost gemiddeld tussen de €18.000,- en de €24.000,-. Bekijk de prijstabel voor nog meer gemiddelde kostprijzen.

PRIJSTABEL: kostprijs onderdelen huis renoveren

Onderdelen huis renovatieGemiddelde kosten
Aanbouw€18.000,- tot €24.000,-
Dakkapel€3.500,- tot €4.500,-
Badkamer€3.500,- tot €20.000,-
Toilet€1500,- tot €3500,-
Keuken€1.500,- tot €6.000,-
Verlichting€100,- tot €2.000,-
Deuren€50,- tot €250,-

*Let op: het zijn gemiddelde kosten per m³. Voor exacte prijzen vraag je gratis offertes aan via het offerteformulier.


Renovatiebedrijf nodig voor het renoveren van je woning?

Vul het offerteformulier in voor gratis en vrijblijvende offertes van specialisten uit Vaassen!

Offertes aanvragen


Woningrenovatie in Vaassen, recht op subsidie?

Benieuwd of je recht hebt op een subsidie voor een woningrenovatie of groot onderhoud? Bekijk dan de website van Eigenhuis. Hier vind je meer informatie over subsidieregelingen en aantrekkelijke leningen. Ga je het renoveren combineren met het aanbrengen van woningisolatie? Dat is een verstandige keuze! Niet alleen bespaar je op de energiekosten, er zijn ook diverse subsidies hiervoor. Via energiesubsidiewijzer.nl krijg je een handige lijst van beschikbare regelingen voor een woningrenovatie.

Heb je een rijksmonument?

Dan heb je mogelijk recht op een subsidie speciaal voor een woningrenovatie van monumenten! Ga naar monumenten.nl voor meer informatie en bekijk of je gebruikt kunt maken van een subsidieregeling.

Hoe hoog is de btw?

Op veel renovatiewerken of groot onderhoud betaal je het lage btw-tarief van 9% over de arbeidskosten. Dit geldt onder andere over de arbeidskosten voor schilderen, behangen, isoleren en stukadoren. Voor de materiaalkosten geldt het normale tarief van 21%.


Meer informatie:


Soorten renovatiewerken

Een renovatiebedrijf voert diverse renovatiewerken uit. Bijvoorbeeld een woningrenovatie door het renoveren van een badkamer, gevel, vloer of de keuken. Een badkamer- en keukenrenovatie zijn zeer populair. Met een totaalrenovatie verhoog je je wooncomfort, want je past het aan naar je eigen wensen en eisen.

Badkamerrenovatie Vaassen

Helemaal zat van je huidige badkamer? Of is het sanitair toe aan groot onderhoud? Een complete renovatie van de badkamer kost ongeveer €3.500,- tot €10.000,-. Ook met kleine renovatiewerken verander je veel in je woning. Plaats bijvoorbeeld een comfortabel ligbad met een gemiddelde prijs van €850,- tot €2.800,- of een nieuwe douche voor €600,- tot €1.900,-. De prijzen voor een badkamerrenovatie zijn afhankelijk van de grootte van je badkamer, het merk van het sanitair en wat je allemaal wilt laten renoveren.

badkamerrenovatie Vaassen

PRIJSTABEL: wat kost een badkamer renovatie?

Type renovatiePrijzen*Prijs afhankelijk van:
Complete badkamer renoveren (gem. 9 m2)€3.500,- tot €10.000,-
Ligbad€850,- tot €2.800,-Basic of luxe ligbad
Douche€600,- tot €1.900,-Cabine- of inloopdouche
Toilet€450,- tot €900,-
Wastafel€400,- tot €800,-
Kraan€150,- tot €450,-

*Let op: het zijn gemiddelde prijzen. De kosten zijn inclusief montage, materiaal en btw. Voor exacte prijzen vraag je gratis offertes aan via het offerteformulier.

Gevelrenovatie

Met een gevelrenovatie vervangt een renovatiebedrijf kapotte gevelstenen, scheuren, verouderde voegen of kapotte gevelbekleding. De gevel ziet er na het renoveren weer als nieuw uit. Met een gevelreiniging verwijdert de vakman al het vuil en andere aanslag van de gevel. Vaak kiest men ervoor om de buitenmuur te impregneren na een renovatie. Dit vormt namelijk een transparante beschermlaag over de buitenmuur. Reinigen, renoveren, opnieuw voegen en impregneren kost ongeveer €3.500,- voor 100 vierkante meter.

Renovatie van de gevel en isolatie?

Deze renovatiewerken worden vaak gecombineerd en met goede redenen! Je verliest dan namelijk minder warmte en bespaart zo op de energiekosten. De investering van de gevelisolatie heb je binnen een aantal jaar weer terugverdiend door de energiebesparing.

huis renoveren Vaassen

PRIJSTABEL: kosten gevelrenovatie

Werkzaamheden gevelrenovatie Gemiddelde gevelrenovatie prijzen per 100 m²
Voegen en impregneren€2.300,-
Voegen en renovatie schoorsteen€3.000,-
Reinigen, renoveren, voegen en impregneren€3.500,-
Herstellen oorspronkelijke voegen en reinigen€4.400,-

*Let op: het zijn gemiddelde prijzen. De kosten zijn inclusief voorrijkosten, materiaal en btw. Voor exacte prijzen vraag je gratis offertes aan via het offerteformulier.

Keukenrenovatie

Een nieuwe keuken is zeer kostbaar. Eén van de voordelen van een keukenrenovatie is dat goedkoper is dan een gloednieuw keukenblok, maar dat je wel alles kunt laten aanpassen. Bijvoorbeeld nieuwe keukenkastjes, apparatuur of een ander aanrechtblad. De kostprijs voor een keukenrenovatie is afhankelijk van een aantal factoren, denk aan de grootte van de keukenruimte, wat je laat aanpassen en het benodigde materiaal. Kleinere keukens renoveer je al voor ongeveer €350,- tot €950,-.

PRIJSTABEL: wat kost het renoveren van een keuken?

Keuken renoverenBijvoorbeeld (incl. handgrepen en scharnieren)Gemiddelde kosten, incl. btw en arbeidskosten
Kleine keuken/ bijkeuken– 3 keukendeuren
– 3 ladefronten
– 1 koelkastpaneel
€350,- tot €950,-
Keuken van gemiddelde grootte– 8 keukendeuren
– 5 ladefronten
– 1 koelkastpaneel
– 1 vaatwasserpaneel
€900,- tot €2.000,-
Grote keuken– 12 keukendeuren
– 7 ladefronten
– 1 koelkastpaneel
– 1 vaatwasserpaneel
€1.000,- tot €3.000,-

*Let op: het zijn gemiddelde prijzen. De kosten zijn inclusief btw en arbeidskosten. Voor exacte prijzen vraag je gratis offertes aan via het offerteformulier.

Renovatiewerken riool

Wist je dat een riool kapot kan gaan door boomwortels? Deze groeien dan door de rioleringsbuizen heen. Bij een dergelijke beschadiging of bij verouderde riolering is het nodig om een renovatie uit te laten voeren. Een renovatiebedrijf vervangt dan bijvoorbeeld een gedeelte van het riool. Het voordeel is dat de riolering en afvoerbuizen beter werken en je minder last hebt van verstoppingen of water dat niet goed weg loopt. Heb je problemen met het riool? Ga dan eerst na of het probleem zich in jouw gedeelte van de riolering bevindt of in het gemeentelijke riool. Neem voor een rioolrenovatie contact op met de gemeente.

renovatiebedrijf Vaassen

Dakkapel renoveren Vaassen

Verouderde of beschadigde onderdelen van een dakkapel leiden vaak tot schade. Bijvoorbeeld waterschade door een lekkage. Een totale renovatie heeft een gemiddelde prijs van €3.800,-. Vaak is het echter niet nodig om de gehele dakkapel te renoveren, maar is een renovatie van een één of meerdere onderdelen al genoeg. In de prijstabel staan een aantal gemiddelde prijzen.

Liever een nieuwe dakkapel?

Ook dat is geen probleem! Het vervangen van een kunststof dakkapel kost ongeveer €8.300,-. Een nieuw houten model is iets goedkoper, maar vereist wel meer groot onderhoud. De gemiddelde prijs is €7.000,-.

PRIJSTABEL: wat kost een dakkapel renovatie?

ProjectGemiddelde kosten
Totale dakkapel renovatie€3.800,-
Vervangen boeiboorden€900,-
Vervangen dakbedekking dakkapel€700,-
Vervangen loodslabben€650,-
Vervangen houten dakkapel€7.000,-
Vervangen kunststof dakkapel€8.300,-

*Let op: het zijn gemiddelde prijzen. De kosten zijn inclusief arbeid en btw. Voor exacte prijzen vraag je gratis offertes aan via het offerteformulier.

Deuren renoveren

Met een deurrenovatie zien je deuren er weer als nieuw uit. Dit is een stuk goedkoper dan wanneer je allemaal nieuwe deuren laat plaatsen. Tijdens het deur renoveren schuurt, schildert en stelt de vakman de deuren opnieuw af.

Wist je dat het ook mogelijk om is om folie aan te laten brengen. Deze renovatietechniek wordt wrappen genoemd. Voordeel van wrappen is dat het sneller gaat dan schuren en schilderen. De folie is daarnaast kleurvast, slijt minder snel en blijft lang mooi.

woning renoveren Vaassen

Kozijnen renoveren

Last van houtrot in houten kozijnen? Of is de folie van kunststof kozijnen gescheurd of vergeeld? Door de kozijnen te renoveren zien ze er weer als nieuw uit. Het renovatiebedrijf knapt het kozijn op en hersteld eventuele beschadigingen. Bijvoorbeeld door aangetast hout door houtrot te verwijderen. Ook het schuren en schilderen is onderdeel van een renovatie.

De totaalprijs is afhankelijk van het materiaal waar het kozijn van gemaakt is en de grootte van de kozijnen. Ook het type raam beïnvloedt de prijs. Een raam met draaiende gedeeltes is ingewikkelder om te renoveren en dus vaak duurder. Het renoveren van een kunststof kozijn kost ongeveer €700,- tot €800,- per m². Bekijk de renovatiekosten van de overige materialen in de prijstabel.

PRIJSTABEL: kostprijs kozijnen renoveren

Soort kozijnOppervlakteGemiddelde prijs
Kunststof kozijn1 m²€700,- tot €800,-
Houten kozijn1 m²€750,- tot €900,-
Aluminium kozijn1 m²€800,- tot €950,-

*Let op: het zijn gemiddelde prijzen. De kosten zijn inclusief montage, HR++ glas en btw. Voor exacte prijzen vraag je gratis offertes aan via het offerteformulier.

Veranda renoveren

Knap je veranda op door een renovatiebedrijf in te schakelen voor nieuwe beglazing, schuren en schilderen van de houten onderdelen of voor het verstevigen van de fundering. Ook wanneer je de veranda wilt uitbreiden is het mogelijk om een ervaren renovatiebedrijf in te schakelen. Tijdens de renovatie controleert het bedrijf ook altijd de staat van de dakbedekking. Eventueel repareert het renovatiebedrijf direct beschadigingen of vervangt hij de dakbedekking om lekkages te voorkomen.


Verzeker je van uitstekende kwaliteit en deskundige hulp!

Schakel een renovatiebedrijf uit Vaassen in voor renovatiewerken. Bespaar tot 40% op de kostprijs.

Offertes aanvragen


Traprenovatie

Je gebruikt de trap elke dag en het is vaak één van de eerste dingen die je bezoekers in de hal zien. Belangrijk dus om de trap in goede conditie te houden. Er zijn verschillende methodes voor een traprenovaties. Bijvoorbeeld door het plaatsen van overzettreden, nieuwe trapbekleding of door de trap te zandstralen. Welke techniek geschikt is, is afhankelijk van het materiaal en de staat van de trap.

Het renoveren van een rechte open trap kost ongeveer €600,-. Een open trap met een draai erin is iets duurder, namelijk €1.080,-. De totaalprijs is niet alleen afhankelijk van de vorm van de trap, maar ook van het aantal treden en het materiaal waar het van gemaakt is. Het plaatsen van overzettreden is bijvoorbeeld goedkoper dan wanneer je een houten trap laat zandstralen en schilderen.

PRIJSTABEL: prijs van een traprenovatie

Soort trapGem. kosten per trap (13-14 treden)
Rechte open trap€600,-
Open trap één kwart€1.080,-
Gesloten trap met één kwart€4.200,-

*Let op: het zijn gemiddelde prijzen. De kosten zijn inclusief montage, materiaal en btw. Voor exacte prijzen vraag je gratis offertes aan via het offerteformulier.

Metselwerken

Er zijn verschillende soorten metselwerken. Denk hierbij aan het renoveren van de bakstenen en voegen van de schoorsteen, het metselen van een nieuw muurtje of het herstellen van kapotte gevels. Metselwerken komen zowel voor bij een verbouwing als bij een renovatie of woningrestauratie. Voor metselwerk is veel ervaring en vakkennis nodig.

woningrenovatie Vaassen

Aanbouw

Met aanbouwen maak je je woningoppervlak een stukje groter. Denk bijvoorbeeld aan het verbouwen van je woonhuis met een berging of een extra kamer. Vaak kiest men voor maatwerk voor het verbouwen. Een standaard aanbouw kost dan ongeveer €18.500,- tot €22.750,-. Prefab, oftewel kant-en-klaar, is iets goedkoper. Uiteraard is een uitbouw ook een optie. Bijvoorbeeld een uitbouw om je droomkeuken te realiseren.

PRIJSTABEL: kosten aanbouw

StijlPrefabMaatwerk
Standaard€16.000,- tot €19.750,-€18.500,- tot €22.750,-
Klassiek/modern€17.700,- tot €21.700,-€20.750,- tot €25.000,-

*Let op: het zijn gemiddelde prijzen. De kosten zijn inclusief arbeid en btw. Voor exacte prijzen vraag je gratis offertes aan via het offerteformulier.

Vloerrenovatie

Wanneer je de vloer gedeeltelijk of compleet laat verbouwen spreken we van een vloerrenovatie. Een renovatiebedrijf verwijdert eerst de oude vloerbedekking en egaliseert de ondervloer. Daarna brengt hij nieuwe vloerbedekking aan. Hierbij is het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een moderne gietvloer. Ook het aanbrengen van vloerisolatie behoort tot de vloerrenovatie.

Vloerrenovatie met vloerverwarming?

Een goede keuze! Vloerverwarming zorgt ervoor dat je vloer behaaglijk warm aanvoelt en daarnaast verwarm je je woonkamer gemakkelijker. Radiatoren worden meestal op 21 graden gezet, maar voor vloerverwarming is 19 graden vaak al voldoende. Hierdoor bespaar je op de energiekosten.

voegen renoveren Vaassen

Voegrenovatie

Wanneer je voegen kapot zijn of wanneer er sprake is van veroudering is het belangrijk om de voegen te vervangen. Je gevel is dan niet meer goed beschermd tegen allerlei weersomstandigheden en vocht dringt gemakkelijk door. Hierdoor ontstaan er vaak vochtplekken en schadelijke schimmelvorming.

Voor een voegrenovatie verwijdert de vakman eerst het aangetaste voegwerk. Dit doet hij door ze uit te slijpen of uit te hakken. Daarna brengt hij nieuwe voegen aan. Wanneer er een klein gedeelte gerenoveerd wordt, zorgt de specialist ervoor dat de kleur van de nieuwe voegen overeenkomt met de bestaande.

Subsidies en keurmerken

Om de investering van een renovatie gedeeltelijk te financieren, zijn er soms aantrekkelijke subsidieregelingen of leningen met goede voorwaarden. Er zijn voornamelijk subsidies beschikbaar voor woningrenovatie, wanneer je tegelijkertijd isolatie aanbrengt. Over subsidieregelingen en andere leningen voor woningrenovatie lees je meer op eigenhuis.nl.

Wanneer je houten kozijnen of andere houten onderdelen gaat kopen is het verstandig om te kijken naar het FSC-keurmerk. Dan weet je zeker dat je duurzaam hout koopt. Lees hier meer over op fsc.nl. Voor renovatiebedrijven zijn er ook diverse keurmerken, zoals het Bouwgarant-keurmerk of het Dakmerk-certificaat. Lees op dakmerk.nl of op de website van Bouwgarant meer over deze keurmerken.

Het verlaagde btw-tarief van 9% geldt op de arbeidskosten voor het schilderen, behangen, isoleren en stukadoren. Voor alle overige kostprijzen van een woningrenovatie, zoals de materiaalkosten, geldt het normale tarief van 21%. Eén van de voorwaarden om te profiteren van het verlaagde btw-tarief is dat je woning minstens twee jaar oud met zijn. Kijk op belastingdienst.nl voor meer informatie.

Wat is het verschil tussen restauratie en renovatie?

De termen restauratie en renovatie betekenen, in tegenstelling tot wat men vaak denkt, niet hetzelfde. Bij een renovatie worden namelijk onderdelen van een woning vervangen of vernieuwd. Hierbij maakt een renovatiebedrijf gebruik van moderne bouwtechnieken en nieuwe materialen. Denk hierbij aan kunststof of folie. Dit is niet het geval bij een woningrestauratie. Hierbij gaat het er namelijk om dat een woning of bedrijfspand teruggebracht wordt naar de oorspronkelijke staat met behulp van traditionele bouwtechnieken en materialen. Een woningrestauratie wordt meestal toegepast bij een oud of monumentaal pand.

Renovatiebedrijf uit Vaassen inschakelen, waar op letten?

Wanneer je het offerteformulier invult, krijg je een aantal offertes van renovatiebedrijven uit de regio voor een woningrenovatie. Door de aanbiedingen te vergelijken weet je zeker dat je niet te veel betaalt en kies je eenvoudig het beste renovatiebedrijf voor jouw renovatiewerken. Lees altijd de voorwaarden door en bekijk hoe lang het bedrijf verwacht bezig te zijn met de renovatiewerken. Daarnaast is het verstandig om referenties op te zoeken op internet en de totaalprijs te bekijken. Wat is er bij de prijs inbegrepen en wat niet? En hoe hoog zijn de voorrijkosten?


Wil je besparen op de totaalprijs voor het renoveren van je woning in Vaassen?

Vergelijk gratis offertes met scherpe prijzen en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs!

Offertes aanvragen


4 tips om te besparen

Wanneer je een woningrenovatie laat uitvoeren, wil je natuurlijk niet te veel betalen. Lees daarom deze bespaartips door! Eén van de tips die wij geven is het zelf uitvoeren van kleine renovatiewerken. Schakel bijvoorbeeld een vakman in voor het stukadoren en egaal maken van een wand, maar schilder de binnenmuur daarna zelf.

De beste bespaartips:

  • Doe een aantal kleine renovatiewerken zelf.
  • Zorg zelf voor het afvoeren van het bouwafval.
  • Bespaar op de voorrijkosten met een renovatiebedrijf in de buurt.
  • Vergelijk offertes en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs.

renovatie kosten Vaassen

Huis renoveren? Gratis offertes aanvragen!

Creëer je droomwoning door je huis in Vaassen te renoveren! Kies bijvoorbeeld voor een totaalrenovatie of groot onderhoud en knap je gehele woning op. Of kies juist voor allerlei kleine renovatiewerken, zoals het vervangen van het toilet en het aanrechtblad. Met een renovatiebedrijf ben je verzekerd van uitstekende hulp en hoge kwaliteit. Het renoveren gaat snel en probleemloos door de ervaring van de specialisten. Vul het offerteformulier in en ontvang snel meerdere offertes met scherpe prijzen van renovatiebedrijven uit jouw regio. Deze offertedienst is geheel gratis en vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast. Vergelijk en bespaar op de kostprijs!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Gratis offertes vergelijken