3 renovatiebedrijven in Boesingheliede

Een overzicht van alle renovatiebedrijven in Boesingheliede

Gratis offertes aanvragen Vergelijk offertes en bespaar!

In Boesingheliede zijn 3 renovatiebedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle renovatiebedrijven bij jou in de buurt. Ieder renovatiebedrijf in deze gids is gecontroleerd op inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Een renovatiebedrijf voor alle werkzaamheden in en rondom huis

Via ons vind je altijd een geschikt renovatiebedrijf voor jouw project. Schakel een vakman in voor totaalrenovatie, aanbouw, of gevelrenovatie, badkamerrenovatie, keukenrenovatie, het vervangen van tegels, vloerrenovatie, kozijnen, dakkapellen, metselwerken, traprenovatie of vochtbestrijding.

Boesingheliede is een plaats in de provincie Noord-Holland en telt 135 inwoners, bestaande uit 67 mannen en 68 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 37 jaar. In totaal heeft Boesingheliede 55 huishoudens. Per 18 huishoudens is er 1 renovatiebedrijf beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor jouw project? Vergelijk gratis meerdere renovatiebedrijven uit ons overzicht. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties van bedrijven aansluitend bij jouw renovatieproject!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!