Vind het beste renovatiebedrijf in Lijnden

Kom gemakkelijk en snel in contact met renovatiebedrijven uit Lijnden en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten.

Gratis & vrijblijvend

Renovatiebedrijven Lijnden

Top 14 renovatiebedrijven in Lijnden

Compleet overzicht van alle renovatiebedrijven in Lijnden en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Lijnden zijn 14 renovatiebedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle renovatiebedrijven bij jou in de buurt. Ieder renovatiebedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd door het serviceteam van Renovatie-Nu.nl.

Renovatiebedrijf Lijnden inschakelen?

Via ons vind je altijd een geschikt renovatiebedrijf voor jouw project. Schakel een vakman in voor totaalrenovatie, aanbouw, of gevelrenovatie, badkamerrenovatie, keukenrenovatie, het vervangen van tegels, vloerrenovatie, kozijnen, dakkapellen, metselwerken, traprenovatie of vochtbestrijding.

Lijnden is een plaats in de provincie Noord-Holland en telt 705 inwoners, bestaande uit 371 mannen en 334 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 41 jaar. In totaal heeft Lijnden 324 huishoudens. Per 81 huishoudens is er 1 renovatiebedrijf beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor jouw project? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk meerdere renovatiebedrijven uit ons overzicht. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties van bedrijven aansluitend bij jouw renovatieproject!

Handige artikelen:

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van de top 14 renovatiebedrijven in Lijnden en omgeving

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!