Vind het beste renovatiebedrijf in Middelie

Kom gemakkelijk en snel in contact met renovatiebedrijven uit Middelie en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten.

Gratis & vrijblijvend

Renovatiebedrijven Middelie

Top 11 renovatiebedrijven in Middelie

Compleet overzicht van alle renovatiebedrijven in Middelie en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Middelie zijn 11 renovatiebedrijven beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle renovatiebedrijven bij jou in de buurt. Ieder renovatiebedrijf in deze gids is handmatig geselecteerd door ons serviceteam.

Renovatiebedrijf Middelie inschakelen?

Via ons vind je altijd een geschikt renovatiebedrijf voor jouw project. Schakel een vakman in voor totaalrenovatie, aanbouw, of gevelrenovatie, badkamerrenovatie, keukenrenovatie, het vervangen van tegels, vloerrenovatie, kozijnen, dakkapellen, metselwerken, traprenovatie of vochtbestrijding.

Middelie is een plaats in de provincie Noord-Holland en telt 685 inwoners, bestaande uit 358 mannen en 327 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 39 jaar. In totaal heeft Middelie 296 huishoudens. Per 296 huishoudens is er 1 renovatiebedrijf beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor jouw project? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk meerdere renovatiebedrijven uit ons overzicht. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties van bedrijven aansluitend bij jouw renovatieproject!

Handige artikelen:

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Overzicht van de top 11 renovatiebedrijven in Middelie en omgeving

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!