Home » Veendam » Voeg en metsel bedrijf B v/d Laan
Voeg en metsel bedrijf B v/d Laan uit Veendam

Voeg en metsel bedrijf B v/d Laan

1
1 beoordeling Schrijf een review
Gratis offertes aanvragen Vergelijk offertes en bespaar!

Voeg en metsel bedrijf B v/d Laan, renovatiebedrijf in Veendam

Voeg en metsel bedrijf B v/d Laan is een bedrijf in Veendam in de provincie Groningen. Voeg en metsel bedrijf B v/d Laan is gevestigd op Fregatstraat 45.

Het bedrijf is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 62847767 en de ondernemingsvorm is een Eenmanszaak. De vestiging aan de Fregatstraat telt 1 werkzaam persoon. Onderstaand meer gegevens van Voeg en metsel bedrijf B v/d Laan.

Op zoek naar een vakman uit voor jouw project en benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Schakel een erkende specialist in.Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
Voeg en metsel bedrijf B v/d Laan
KvK-nummer
62847767
Subdossier nummer
0000
Vestigingsnummer
31820840
Oprichtingsdatum
3/11/2015
Affiliate indicator
Hoofdzaak
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
SBI omschrijving
Metselen en voegen
SBI code 1
43993
Beoordeling
1;4

Voorbeelden werkzaamheden

Voegrenovatie Metselwerken Muren metselen Poutrellen Nieuwbouw Gipsblokken Aanbouw metselen Gevelrenovatie Voegen renoveren Snelbouw baksteen Herstelwerkzaamheden Blauwsteen Kalkzandsteen Stenen omheining metselen

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Fregatstraat
Huisnummer
45
Postcode
9642LA
Plaatsnaam
Veendam
Gemeente
Veendam
Provincie
Groningen
Land
Nederland

Contactgegevens

Telefoonnummer
0598-626522

Openingstijden

Maandag
08.00 - 17.30
Dinsdag
08.00 - 17.30
Woensdag
08.00 - 17.30
Donderdag
08.00 - 17.30
Vrijdag
08.00 - 17.30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Externe links

Voeg en metsel bedrijf B v/d Laan ervaringen

1
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Voeg en metsel bedrijf B v/d Laan. Wat is jouw ervaring met Voeg en metsel bedrijf B v/d Laan? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

4,3 vierkante meter kapotte gevel stenen

Geplaatst op 4 mei 2019 door Marcel
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Bart komt heel goed over, en is heel vriendelijk. Wat ik wel vreemd vond is dat hij geen 2m prijs heeft. Maar goed ik dacht dat hij de juiste man was voor mijn wens. Ik wilde mijn woning voorzien van nieuw voegwerk. De voorgevel en de achtergevel hak ikzelf uit. De zijgevel zou Bart doen omdat dit een harde voeg is. Voeg was nog goed maar de onderste lagen eruit en ik wilde overal dezelfde kleur voeg.

Op woensdag ochtend 24 april omstreeks 09.00 uur is Bart bij mij begonnen te hakken. Bart heeft een hoek van 2.70 cm lang en een hoogte van 1.60 cm uitgehakt. Totaal dus 4,3 vierkante meter! En op een paar na zijn alle gevelstenen zeer ernstig beschadigd! Het is vreselijk, Bart heeft mijn gevel vernield en neemt niet verantwoordelijkheid! Bart zegt 33 jaar ervaring te hebben in het voeg en metselwerken, daarom had hij gezien zijn ervaring veel eerder moeten stoppen met hakken. Bart had na een steen of 3 a 4 die beschadigd raakte moeten stoppen met hakken en met mij of mijn vrouw moeten overleggen van hoe verder. Maar nee Bart heeft maarliefst 4,3 vierkante meter uitgehakt met als gevolg ik denk wel 80+ vernielde gevelstenen!!!! Als ik hier foto’s kon plaatsen van zijn werk dan deed ik het en dan kon u zelf zien wat voor een rommel deze man maakt! Helaas was ik deze ochtend op het werk.. wel van geleerd overigens!

Toen ik begon te klagen en herstel eiste loopt Bart weg, hij blokkeerd mij op facebook, voicemail inschakelen. Bart loopt weg voor een fout die hij zelf gemaakt heeft en zegt boos op mij te zijn ..omdat ik klaag. Meneer Bart u laat mij achter met een vernielde gevel!!

Ook had hij nog trammelant gemaakt met een buurman. Omdat mijn buurman vond dat hij zo slordig werkte. Maar ook was Bart niet zo vriendelijk ..terwijl deze buur een mogelijke klant is! Dit beseft hij niet denk ik. Wanneer men mooi werk maakt, dan zijn er altijd buren die hetzelfde willen. Helaas heeft Bart bij mij met de pet ernaar gegooit ..ijs en ijs koude douche voor deze Bart ..de voor mij nu zeer brutale, asociale rouge arbeider.

Nu gaat de zaak voor de rechter. Ik wil herstel en Bart zal opdraaien voor de gemaakte kosten.

De reden dat ik dit schrijf is vooral om mensen te waarschuwen. Zoekt u alstublieft een professional op! Betaal wat meer, uw huis is 1 van uw belangrijkste bezitten.

Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!